Een zonnescherm in Kerkom-bij-Sint-Truiden? Veilig relaxen in de zon

Wanneer de zon eindelijk straalt, wil je er natuurlijk buiten optimaal van genieten. Maar schijnt ze te hard, dan heb je soms behoefte aan een plekje in de schaduw. Daar kan Wilms je bij helpen, met een elegant zonnescherm voor je huis in Kerkom-bij-Sint-Truiden. Bekijk onze producten alvast online en laat je inspireren door ons assortiment.

Zonneluifels in Kerkom-bij-Sint-Truiden van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een authentiek familiebedrijf van zonwering en rolluiken van Belgische bodem. Dat het bedrijf sterk lokaal verankerd is, merk je vooral aan het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de extrusie, de assemblage, de confectieafdeling en het transport. Hierdoor kunnen wij elke dag ons duurzaam steentje bijdragen. Om de topkwaliteit van jouw zonneluifel in Kerkom-bij-Sint-Truiden te verzekeren, stellen onze schaduwmeesters alles in het werk.
zonneluifel 700xl modern

De vele voordelen van een zonnescherm in Kerkom-bij-Sint-Truiden

Je geniet dankzij je zonnescherm in Kerkom-bij-Sint-Truiden meer en langer van je terras en tuin. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je helemaal zelf. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Online maak je alvast kennis met al onze producten.

De twee types zonneluifels

Wilms’ nieuwste trots, dat is de 700LX. Het is een combinatie van straffe spitstechnologie en een strak design. Het scherm introduceert een eigentijds, scherp en recht ontwerp in plaats van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen. Het design geeft karakter aan alle woningstijlen, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Zowel voor renovatie- als voor nieuwbouwwoningen. Bovendien geniet je met de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Kerkom-bij-Sint-Truiden telkens weer van een gezellige sfeer. De tweede keuzemogelijkheid is de Solitair. De doekschelp in de kast is het kenmerkendste element van dit type. Die voorziet het doek namelijk van een optimale ondersteuning en zorgt ervoor dat de doekrol mooi zit weggewerkt. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past en stap binnen bij een Wilms dealer.
zonnescherm beige Solitair terras

Het prijskaartje van je zonneluifel in Kerkom-bij-Sint-Truiden

Het is niet altijd mogelijk om een algemene prijs te geven voor je zonnetent in Kerkom-bij-Sint-Truiden. De prijs is namelijk afhankelijk van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type van het zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar op de kostprijs hebben ook de accessoires of de plaatsing een invloed. Vraag een offerte aan bij een van de dealers bij jou in de buurt voor een precieze prijs.
Van je tuin genieten kan nu langer en veilig met de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Kerkom-bij-Sint-Truiden uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag biedt het bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Ontdek zelf de voordelen van onze knikarmschermen. We ontvangen je met een glimlach bij de dichtstbijzijnde Wilms dealer voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}