Een zonnescherm in Laarne? Da’s puur genieten!

Verrijk jouw buitenleven in Laarne met een zonneluifel. Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. En dat is precies waarvoor de zonneluifels van Wilms de perfecte keuze zijn. Download de brochure en neem alvast een kijkje in ons aanbod.

Kies uit drie types zonneluifels

Bij Wilms vind je drie types zonneluifels terug in het aanbod. De ontwikkeling ervan ging gepaard met een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX ruilt de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Het design past bij iedere renovatie- of nieuwbouwwoning, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Laarne.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • Een zonneluifel voor een klein of middelgroot terras? Daar is de 500X perfect voor.
Denk je eraan om een zonneluifel te kopen, maar weet je niet welke de beste keuze is? Blader door de brochure en doe wat inspiratie op.

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Laarne

Een zonneluifel voor je woning in Laarne uitkiezen, doe je niet zomaar. Welk model? Zwart, of toch eerder wit? Hoe kan je de luifel bedienen? En wat met sfeerverlichting? Onze informatieve brochure is dé oplossing. Je vindt er niet alleen een antwoord op al je vragen, maar je ontdekt er ook ons aanbod. Download de brochure online en begin te dromen van alle mogelijkheden voor je terras.

Image

De voordelen van een zonnescherm in Laarne

Je geniet dankzij je zonnescherm in Laarne meer en langer van je terras en tuin. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Download nu de brochure over onze zonneluifels in Laarne en droom alvast even weg bij alle mogelijkheden.

In de stralende zon genieten van je tuin en terras? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. Geen zorgen over gevaarlijke uv-stralen. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Laarne uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het is een elegante oplossing, waar jij de volledig controle over hebt. Bekijk onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken. Download de brochure!