Comfortabel genieten met een zonneluifel in Lauw

Op zoek naar de perfecte oplossing voor je buitenleven? Kies voor een zonneluifel in Lauw! Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. De zonneluifels van Wilms bieden je de perfecte oplossing. In onze brochure krijg je alvast een blik op ons aanbod. Download ‘m nu!

De vele voordelen van een zonnescherm in Lauw

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Lauw. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is volledig jouw keuze. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder vlug.
Wil je al even wegdromen bij de beschikbare zonneluifels in Lauw? Download dan nu de brochure.

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Lauw

Een zonneluifel in Lauw kiezen, dat doe je niet ondoordacht. Voor welk model ga je? Ga je voor wit of voor zwart? Welke mogelijkheden zijn er qua bediening en sfeerverlichting? De oplossing? Onze brochure over zonneluifels! Je krijgt er een antwoord op je vragen en ontdekt er ons productaanbod. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

Image

Onze drie types zonneluifels in Lauw

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. Alle drie getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX gooit de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen overboord en gaat voor een scherp, recht ontwerp. Of je nu een renovatie- of nieuwbouwwoning hebt, dit design is ideaal voor elke stijl. Van rustiek en landelijk tot strak en modern. Met de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Lauw creëer je bovendien telkens een gezellige sfeer.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • Voor kleine of middelgrote terrassen is er ook nog de 500X.
Graag een zonneluifel aanschaffen, maar geen idee welke geschikt is? Je vindt heel wat inspiratie terug in onze brochure.

Ten volle genieten van je tuin en terras? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. Je hoeft je over schadelijke uv-stralen geen zorgen te maken. De zonneluifel in Lauw schuift uit met slechts één druk op de knop, waardoor jij vlug en gemakkelijk schaduw tevoorschijn tovert. Jij kiest dus wanneer het scherm zichtbaar is. Verken ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download de brochure!