Comfortabel genieten met een zonneluifel in Lauw

Jouw buitenleven verrijken? Dat doe je met een zonneluifel in Lauw. Want wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Al gebeurt dat bij voorkeur wel op een plek met voldoende schaduw. Het aanbod zonneluifels van Wilms is precies wat je zoekt. In onze brochure krijg je alvast een blik op ons aanbod. Download ‘m nu!

Inspiratie voor je zonneluifel in Lauw

Een zonneluifel in Lauw kiezen voor je woning, daar denk je goed over na. Welk type? Zwart of wit? Hoe bedien je de luifel en welke mogelijkheden zijn er voor sfeerverlichting? De oplossing: onze brochure over zonneluifels. Je bekijkt er ons aanbod en vindt er een antwoord op vaak gestelde vragen. Doe alvast inspiratie op voor je buitenleven en download nu de brochure.

De voordelen van een zonnescherm in Lauw

Je geniet dankzij je zonnescherm in Lauw meer en langer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert vlug en gemakkelijk schaduw op een zonnige dag. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Het scherm laat kou minder vlug door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Download nu de brochure over onze zonneluifels in Lauw en droom alvast even weg bij alle mogelijkheden.

Image

Onze drie types zonneluifels

Je vindt drie types zonneluifels in het aanbod van Wilms. Ze zijn alle drie ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX gooit de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen overboord en gaat voor een scherp, recht design. Of je nu een renovatie- of nieuwbouwwoning hebt, dit design is ideaal voor elke stijl. Van rustiek en landelijk tot strak en modern. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Lauw telkens weer gezellig.
  • De 700X heeft dezelfde specificaties als de 700LX, maar heeft alleen geen ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Graag een zonneluifel aanschaffen, maar geen idee welke geschikt is? Je vindt heel wat inspiratie terug in onze brochure.

Ten volle genieten van je tuin en terras? Dat kan volledig zorgeloos met een zonnescherm van Wilms. Je bent namelijk beschermd tegen gevaarlijke uv-stralen. Om de zonneluifel in Lauw uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Het is een elegante oplossing, waar jij de volledig controle over hebt. Bekijk ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken, download de brochure!