Een zonnescherm in Lauwe, da’s genieten van je terras

Wanneer de zon zich laat zien, wil je natuurlijk optimaal genieten van je tuin. Maar schijnt ze te sterk, dan heb je soms behoefte aan een schaduwrijk plekje. Hiervoor heeft Wilms de geschikte oplossing met elegante zonneluifels voor je huis in Lauwe. Laat ons assortiment je inspireren en bekijk onze producten alvast online.

De prijs van je zonneluifel in Lauwe

Een algemene prijs geven voor je zonnetent in Lauwe is niet altijd mogelijk. De prijs is namelijk afhankelijk van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type van het zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar ook de plaatsing en de accessoires spelen een rol voor de kostprijs. Vraag een offerte aan bij de lokale Wilms dealers voor een precieze prijs.
zonneluifel 700xl modern

Zonneluifels in Lauwe van Belgische makelij

Als authentiek familiebedrijf van rolluiken en zonwering heeft Wilms al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Dat het bedrijf sterk lokaal verankerd is, merk je vooral aan het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de extrusie, de assemblage en het transport. Op die manier kunnen we elke dag opnieuw ons duurzaam steentje bijdragen. Dankzij het werk van onze schaduwmeesters kan je vertrouwen op de beste kwaliteit voor je zonneluifel in Lauwe.

Onze twee types zonneluifels

De nieuwe 700LX combineert spitstechnologie met een strak design. Het scherm vervangt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen met een scherp, recht ontwerp. Het design aansluit bij elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak, zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Lauwe met de ingebouwde ledverlichting. Als tweede kan je ook kiezen voor de Solitair. Het unieke element van deze zonneluifel is de doekschelp in de kast. Die voorziet het doek namelijk van een optimale ondersteuning en zorgt ervoor dat de doekrol mooi zit opgeborgen. Vraag raad aan een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.
zonnetent donker Solitair terras

De vele voordelen van een zonnescherm in Lauwe

Je geniet dankzij je zonnescherm in Lauwe meer en langer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je geheel zelf. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Bekijk online al onze producten en laat je alvast inspireren.
Met dank aan de zonneluifels van Wilms geniet je langer van je tuin, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Lauwe uit en tover je schaduw tevoorschijn. Je bent overdag beschermd tegen de zon en ’s avond blijf je lekker lang zitten op je terras. Kom zelf de voordelen van onze knikarm zonneschermen ontdekken. We verwelkomen je met plezier bij de Wilms dealer in jouw buurt voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}

Geniet van onze cashbackactie