Puur genieten met een zonnescherm in Lebbeke

Een zonneluifel in Lebbeke: dé ideale oplossing voor je buitenleven. Want wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. Het aanbod zonneluifels van Wilms is precies wat je zoekt. Download de brochure en neem alvast een kijkje in ons aanbod.

Het voordeel van een zonnescherm in Lebbeke

Je geniet dankzij je zonnescherm in Lebbeke meer en langer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder vlug, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Wil je al even wegdromen bij de mogelijke zonneluifels in Lebbeke? Download dan nu de brochure.

Inspiratie voor je zonneluifel in Lebbeke

Je begint niet ondoordacht aan je zoektocht naar een zonneluifel voor je woning in Lebbeke. Voor welk model ga je? Wit of toch eerder zwart? Welke mogelijkheden zijn er qua bediening en sfeerverlichting? Alle nodige informatie vind je in onze brochures. Het geeft je een goed beeld van ons aanbod en biedt je een antwoord op enkele veelgestelde vragen. Download hier de brochure en geef je buitenleven een upgrade!

Image

Onze types zonneluifels

Bij Wilms zijn er drie types zonneluifels beschikbaar. Elk type is ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie en heeft een strak design:
  • De 700LX ruilt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Dit design past perfect bij elke renovatie- of nieuwbouwwoning, of die nu landelijk en rustiek of modern en strak is. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Lebbeke zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • Alle kenmerken van de 700LX komen ook terug in de 700X, behalve de ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Ben je van plan een zonneluifel te kopen, maar weet je nog niet welke het meest geschikt is? Onze brochure voorziet je van heel wat inspiratie.

Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Dat doe je nu helemaal veilig met de Wilms zonneschermen. Van gevaarlijke uv-stralen heb je namelijk geen last meer. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Lebbeke uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Ontdek de voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download vlug de brochure!