Een zonnescherm in Ledegem? Veilig relaxen in de zon

Een zonneluifel in Ledegem: dé perfecte oplossing voor je buitenleven. Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. De zonneluifels van Wilms bieden je precies wat je nodig hebt. In onze brochure krijg je alvast een blik op ons aanbod. Download ‘m nu!

De voordelen van een zonnescherm in Ledegem

Dankzij je zonnescherm in Ledegem geniet je meer en langer van je terras en tuin. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is en wanneer niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Je creëert snel en gemakkelijk schaduw op een zonnige dag. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder vlug door het scherm.
Download de brochure en droom al even weg bij ons aanbod zonneluifels in Ledegem.

Onze types zonneluifels in Ledegem

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. Alle drie getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX heeft een scherp, recht design in plaats van een klassieke afgeronde vorm. Of je nu een renovatie- of nieuwbouwwoning hebt, dit design is ideaal voor elke stijl. Van rustiek en landelijk tot strak en modern. Bovendien creëert de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Ledegem een gezellige sfeer, elke keer opnieuw.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • Om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven, is er ook nog de 500X.
Denk je erover om een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? Doe gerust wat inspiratie op in onze brochure. Download ‘m nu!

Image

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Ledegem

Een zonneluifel in Ledegem kiezen voor je woning, daar denk je goed over na. Welk model kies je? Zwart of wit? Hoe bedien je het en wat met sfeerverlichting? De oplossing? Onze brochure over zonneluifels! Het geeft je een goed beeld van ons aanbod en biedt je een antwoord op enkele veelgestelde vragen. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

Zin om te genieten van je tuin en terras, in een stralende zon? Met de Wilms zonneschermen doe je dat volledig zorgeloos. Je bent namelijk beschermd tegen gevaarlijke uv-stralen. Om de zonneluifel in Ledegem uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Download de brochure en ontdek ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken!