Beschermd tegen de zon met je zonnescherm in de Leiestreek

Wanneer de zon zich laat zien wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Maar wanneer ze te hevig schijnt, heb je al eens behoefte aan wat schaduw. Wilms heeft hiervoor de geschikte oplossing met elegante zonneluifels voor je huis in de Leiestreek. Doe alvast wat inspiratie op en bekijk onze producten online.

Zonneluifels in de Leiestreek van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een authentiek familiebedrijf van zonwering en rolluiken van Belgische bodem. Je merkt een sterke lokale verankering in ons bedrijf, en dan vooral in het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de assemblage, de confectieafdeling, de extrusie en het transport. Wij dragen zo elke dag ons duurzaam steentje bij. Dankzij het werk van onze schaduwmeesters vertrouw jij op een zonneluifel in de Leiestreek van topkwaliteit.
zonneluifel 700lx wit

De prijs van je zonneluifel in de Leiestreek

Het is niet altijd mogelijk om een algemene prijs te geven voor je zonnetent in de Leiestreek. Afhankelijk van een heleboel factoren varieert de prijs. De meest voor de hand liggende dingen zijn de afmetingen en het type van het zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar ook de accessoires of de plaatsing hebben invloed op de kostprijs. Voor een precieze prijs vraag je een offerte bij de verdelers bij jou in de buurt.

Het voordeel van een zonnescherm in de Leiestreek

Je geniet met dank aan je zonnescherm in de Leiestreek meer en langer van je terras en tuin. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is volledig jouw keuze.
  • Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Maak alvast online kennis met onze producten.
zonnescherm beige Solitair terras

Kies uit twee types zonneluifels

De nieuwe 700LX, da’s een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design. Het scherm introduceert een eigentijds, scherp en recht ontwerp in plaats van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen. Het design past zowel bij renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in de Leiestreek met de ingebouwde ledverlichting. De tweede keuzemogelijkheid is de Solitair. De doekschelp in de kast is het unieke element van deze zonneluifel. Die staat in voor de mooie wegwerking van de doekrol en voor de optimale ondersteuning van het doek zelf. Stap binnen bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.
Met dank aan de zonneschermen van Wilms geniet je langer van je tuin, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in de Leiestreek uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag ben je beschermd tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat de voordelen van onze knikarmschermen je verrassen. We ontvangen je met een glimlach bij de dichtstbijzijnde Wilms dealer voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers