Een zonnescherm in Loenhout? Veilig relaxen in de zon

Een zonneluifel in Loenhout is de ideale oplossing voor jouw buitenleven. Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. En dat is precies wat de zonneluifels van Wilms je bieden. Werp alvast een blik op ons aanbod en download de brochure!

De voordelen van een zonnescherm in Loenhout

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Loenhout. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is volledig jouw keuze. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • Je voelt de kou minder snel door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Wil je al even wegdromen bij de beschikbare zonneluifels in Loenhout? Download dan nu de brochure.

Kies uit drie types zonneluifels in Loenhout

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. Elk type is ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie en heeft een strak design:
  • De 700LX stapt af van de klassieke ronde vormen en kiest voor een scherp, recht ontwerp voor de kast en voorprofielen. Een ideaal design dat past bij zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl. Landelijk, rustiek, modern of strak. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Loenhout zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • Voor wie z’n klein of middelgroot terras een upgrade wil geven, is er de 500X.
Wil je een zonneluifel aanschaffen, maar weet je nog niet welke? Blader door de brochure en doe wat inspiratie op.

Image

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Loenhout

De geschikte zonneluifel voor je woning in Loenhout vinden, is geen makkelijke taak. Welk type? Zwart, of liever wit? Hoe bedien je de luifel en welke mogelijkheden zijn er voor sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Ontdek de mogelijkheden voor jouw buitenleven. Download hier de brochure!

Wil je maximaal genieten van de zon, je tuin en terras? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. Van schadelijke uv-stralen heb je namelijk geen last meer. Om schaduw te creëren met je zonneluifel in Loenhout heb je genoeg aan één druk op de knop. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Download de brochure en ontdek alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken!