Genieten van de zon met een zonneluifel in Lokeren

Jouw buitenleven verrijken? Dat doe je met een zonneluifel in Lokeren. Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Maar dan wel liefst op een veilig, schaduwrijk plekje. En dat is precies wat de zonneluifels van Wilms je bieden. Download nu de brochure en verdiep je ter inspiratie alvast in ons aanbod!

Onze drie types zonneluifels

Wilms heeft drie types zonneluifels in het aanbod. Elk type is ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie en heeft een strak design:
  • De 700LX ruilt de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Dit design past perfect bij elke renovatie- of nieuwbouwwoning, of die nu landelijk en rustiek of modern en strak is. Bovendien creëert de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Lokeren een gezellige sfeer, elke keer opnieuw.
  • De 700X heeft dezelfde specificaties als de 700LX, maar heeft alleen geen ledverlichting.
  • Voor kleine of middelgrote terrassen is er ook nog de 500X.
Graag een zonneluifel aanschaffen, maar geen idee welke geschikt is? In onze brochure vind je de nodige inspiratie.

De voordelen van een zonnescherm in Lokeren

Dankzij je zonnescherm in Lokeren geniet je meer en langer van je terras en tuin. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je volledig zelf. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • Het scherm laat kou minder vlug door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij alle mogelijk zonneluifels voor je terras in Lokeren.

Image

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Lokeren

Een zonneluifel voor je woning in Lokeren kiezen, is geen eenvoudige opgave. Voor welk model ga je? Zwart of wit? Hoe bedien je het en wat met sfeerverlichting? De oplossing? Onze brochure over zonneluifels! Je ontdekt er ons aanbod en vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen. Download ‘m nu en doe inspiratie op voor je buitenleven.

Wil je maximaal genieten van de zon, je tuin en terras? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. Je bent namelijk beschermd tegen schadelijke uv-stralen. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Lokeren uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het is de elegante oplossing die enkel zichtbaar is wanneer jij dat wil. Ontdek het aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de brochure!