Puur genieten met een Wilms zonnescherm in Mechelen-aan-de-Maas

Wanneer de zon eindelijk straalt, wil je natuurlijk optimaal genieten in je tuin. Maar wanneer ze te hevig schijnt, heb je soms nood aan een plekje in de schaduw. Wilms kan je daar met een elegant zonnescherm voor je huis in Mechelen-aan-de-Maas bij helpen. Laat je inspireren door ons assortiment en bekijk onze producten alvast online.

Het voordeel van een zonnescherm in Mechelen-aan-de-Maas

Je geniet dankzij je zonnescherm in Mechelen-aan-de-Maas meer en langer van je terras en tuin. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert snel en gemakkelijk schaduw op een zonnige dag. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Bekijk online al onze producten en doe alvast inspiratie op.
zonneluifel 700xl zwembad

Onze twee types zonneschermen

Wilms’ nieuwste trots, dat is de 700LX. Het is een combinatie van straffe spitstechnologie en een strak design. Het scherm stapt af van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen, en gaat voor een eigentijds recht ontwerp. Het design straalt karakter uit voor woningen met uiteenlopende stijlen, van landelijk en rustiek tot modern en strak. En dat voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen. Bovendien geniet je met de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Mechelen-aan-de-Maas telkens weer van een gezellige sfeer. De Solitair is de tweede mogelijkheid. De doekschelp in de kast is het kenmerkendste element van dit type. Die ondersteunt het doek namelijk optimaal en werkt de doekrol mooi weg. Stap binnen bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit.

Een zonneluifel in Mechelen-aan-de-Maas van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een betrouwbaar, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering. We zetten vooral bij het productieproces sterk in op die lokale verankering. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de extrusie, de confectieafdeling, de assemblage en het transport. Wij dragen zo elke dag ons duurzaam steentje bij. Je vertrouwt op een zonneluifel in Mechelen-aan-de-Maas van topkwaliteit dankzij het werk van onze schaduwmeesters.
zonnescherm beige Solitair terras

De prijs van je zonneluifel in Mechelen-aan-de-Maas

Een algemene prijs geven voor je zonnetent in Mechelen-aan-de-Maas is niet steeds mogelijk. Afhankelijk van een heleboel factoren kan de prijs nogal verschillen. De meest voor de hand liggende dingen zijn de afmetingen en het type zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar op de kostprijs hebben ook de plaatsing of de accessoires invloed. Een precieze prijs vraag je aan bij de lokale Wilms verdelers.
Door de zonneluifels van Wilms kan je veilig én langer genieten, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Mechelen-aan-de-Maas uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het biedt overdag bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat je verrassen door de voordelen van onze knikarm zonneschermen. We ontvangen je met een glimlach bij de dichtstbijzijnde Wilms dealer voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}