Een zonnescherm in Meensel-Kiezegem? Da’s puur genieten!

Verrijk jouw buitenleven in Meensel-Kiezegem met een zonneluifel. Want natuurlijk wil je maximaal van het buiten zijn genieten wanneer de zon zich laat zien. Maar dan wel liefst op een veilig, schaduwrijk plekje. Het aanbod zonneluifels van Wilms is precies wat je zoekt. Bezoek een verdeler in je buurt en ontdek het assortiment met je eigen ogen!

De voordelen van een zonnescherm in Meensel-Kiezegem

Je geniet dankzij je zonnescherm in Meensel-Kiezegem meer en langer van je tuin en terras. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Wanneer de zon fel schijnt, creëer je vlug en gemakkelijk schaduw. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder vlug.
Ervaar zelf het comfort van een zonnescherm en ga langs bij een lokale verdeler.

Test je zonneluifel in Meensel-Kiezegem bij onze verdelers

Een zonneluifel in Meensel-Kiezegem kiezen, daar kruipt best wat denkwerk in. Voor welk model ga je? Wit of toch eerder zwart? Welke soorten bediening zijn er? In de showroom van een van onze verdelers vind je een antwoord op al je vragen. Je kan in onze showroom de zonneluifel zelf uitproberen, de mogelijke kleurafwerkingen bekijken en advies vragen aan de experten. Maak dan vooraf een afspraak voor de beste service.
Image

Onze types zonneluifels

Bij Wilms zijn er drie types zonneluifels beschikbaar. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • Voor de kast en voorprofielen van de 700LX kozen we voor een scherp, recht ontwerp in plaats van de klassieke ronde vormen. Van landelijk en rustiek tot modern en strak, voor elke renovatie- of nieuwbouwwoning is dit een ideaal design. Bovendien creëert de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Meensel-Kiezegem een gezellige sfeer, elke keer opnieuw.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • De 500X is nog een ander type zonneluifel om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Geen idee welk type zonneluifel in Meensel-Kiezegem geschikt is voor jouw woning? Geen reden tot paniek. Kom met al je vragen naar de showroom van een van onze verdelers. Ze helpen je graag verder.
Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Dat doe je nu helemaal veilig met de Wilms zonneschermen. Van gevaarlijke uv-stralen heb je namelijk geen last meer. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Meensel-Kiezegem uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Breng een bezoek aan de showroom van één van onze verdelers en ontdek de voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken.