Genieten op je terras met een zonnescherm in het Meetjesland

Wanneer de zon zich laat zien, wil je natuurlijk buiten genieten in je tuin. Maar schijnt ze te hard, dan heb je al eens behoefte aan wat schaduw. Hiervoor heeft Wilms de geschikte oplossing met stijlvolle zonneschermen voor je huis in het Meetjesland. Laat je inspireren door ons assortiment en bekijk onze producten alvast online.

Onze twee types zonneluifels

De nieuwe 700LX, da’s een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design. Het scherm stapt af van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen, en gaat voor een eigentijds recht ontwerp. Het design aansluit bij elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak, zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in het Meetjesland met de ingebouwde ledverlichting. De tweede keuzemogelijkheid is de Solitair. De doekschelp in de kast maakt dit type uniek. Die ondersteunt het doek namelijk optimaal en werkt de doekrol mooi weg. Stap binnen bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.
zonneluifel 700lx zwembad

Het prijskaartje van je zonneluifel in het Meetjesland

Voor je zonnetent in het Meetjesland is een algemene prijs geven niet altijd mogelijk. De prijs varieert namelijk door een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar ook de accessoires of de plaatsing hebben invloed op de kostprijs. Een precieze prijs vraag je aan bij de lokale Wilms verdelers.

Op en top Belgische zonneluifels in het Meetjesland

Wilms is al meer dan 45 jaar een betrouwbaar familiebedrijf van zonwering en rolluiken van Belgische bodem. Dat het bedrijf sterk lokaal verankerd is, merk je vooral aan het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de extrusie, de assemblage en het transport. Zo dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Onze schaduwmeesters stellen alles in het werk om de topkwaliteit van jouw zonneluifel in het Meetjesland te verzekeren.
zonnetent donker Solitair terras

Het voordeel van een zonnescherm in het Meetjesland

Je geniet met dank aan je zonnescherm in het Meetjesland meer en langer van je terras en tuin. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is geheel jouw keuze.
  • Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met amper één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Online maak je alvast kennis met al onze producten.
Met dank aan de zonneluifels van Wilms geniet je langer van je tuin, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in het Meetjesland uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het beschermt je overdag tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Kom zelf de voordelen van onze knikarm zonneschermen ontdekken. We ontvangen je met een glimlach bij de dichtstbijzijnde Wilms dealer voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers