Genieten op je terras met een zonnescherm in het Meetjesland

Wanneer de zon zich laat zien wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Maar wanneer ze te sterk schijnt, heb je soms nood aan een schaduwrijk plekje. Daar kan Wilms je bij helpen, met een elegant zonnescherm voor je huis in het Meetjesland. Bekijk onze producten alvast online en laat ons assortiment je inspireren.

De vele voordelen van een zonnescherm in het Meetjesland

Je geniet met dank aan je zonnescherm in het Meetjesland meer en langer van je terras en tuin. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met amper één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder snel, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Doe online alvast inspiratie op en bekijk onze producten.
zonneluifel 700xl modern

De twee types zonneluifels

De 700LX is de nieuwste trots van Wilms en combineert een sterk staaltje spitstechnologie met een strak design. Het scherm stapt af van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen, en gaat voor een eigentijds recht ontwerp. Het design geeft karakter aan alle woningstijlen, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Zowel voor renovatie- als voor nieuwbouwwoningen. De ingebouwde ledverlichting zorgt bovendien telkens weer voor een gezellige sfeer onder je zonnescherm in het Meetjesland. Daarnaast kan je ook kiezen voor de Solitair. De doekschelp in de kast maakt dit type uniek. Die staat in voor de mooie wegwerking van de doekrol en voor de optimale ondersteuning van het doek zelf. Vraag raad aan een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.

Zonneluifels in het Meetjesland van Belgische makelij

Al meer dan 45 jaar is Wilms een authentiek, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering. Dat het bedrijf sterk lokaal verankerd is, merk je vooral aan het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de assemblage, de extrusie en het transport. Elke dag dragen we zo ons steentje bij voor een duurzame productie. Om de topkwaliteit van jouw zonneluifel in het Meetjesland te verzekeren, stellen onze schaduwmeesters alles in het werk.
zonneluifel wit Solitair terras

Het prijskaartje van je zonneluifel in het Meetjesland

Een algemene prijs formuleren voor je zonnetent in het Meetjesland is niet altijd mogelijk. De prijs is namelijk afhankelijk van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende dingen zijn de afmetingen en het type van het zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar ook de plaatsing of de accessoires hebben invloed op de kostprijs. Een precieze prijs vraag je aan bij de lokale Wilms dealers.
Van je tuin genieten kan veilig én langer dankzij de zonneluifels van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in het Meetjesland uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het beschermt je tegen de zon overdag en je blijf ’s avonds lekker lang zitten op je terras. Laat je verrassen door de voordelen van onze knikarmschermen. Je bent hartelijk welkom bij de lokale Wilms dealers voor advies of een offerte.
Gratis magnum prosecco