Je zonnescherm in Merelbeke, een upgrade voor je buitenleven

Een zonneluifel in Merelbeke: dé ideale oplossing voor je buitenleven. Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. En dat is precies wat de zonneluifels van Wilms je bieden. Download onze brochure en werp alvast een blik op het aanbod!

De voordelen van een zonnescherm in Merelbeke

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Merelbeke. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is en wanneer niet. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Wanneer de zon fel schijnt, creëer je vlug en gemakkelijk schaduw. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Het scherm laat kou minder vlug door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Download de brochure en droom al even weg bij ons aanbod zonneluifels in Merelbeke.

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Merelbeke

De geschikte zonneluifel voor je woning in Merelbeke vinden, is geen makkelijke taak. Welk type past het best bij je huis? Wit of zwart? Welke bedieningsmogelijkheden zijn er en wat met sfeerverlichting? Alle nodige informatie vind je in onze brochures. Je ontdekt er ons aanbod en vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen. Doe alvast inspiratie op voor je buitenleven en download nu de brochure.

Image

Onze drie types zonneluifels in Merelbeke

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. Ze zijn alle drie ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX gooit de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen overboord en gaat voor een scherp, recht design. Dit design past perfect bij elke renovatie- of nieuwbouwwoning, of die nu landelijk en rustiek of modern en strak is. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Merelbeke zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • De 700X heeft net dezelfde kenmerken als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Voor wie z’n klein of middelgroot terras een upgrade wil geven, is er de 500X.
Graag een zonneluifel aanschaffen, maar geen idee welke geschikt is? In onze brochure doe je de nodige inspiratie op.

In de stralende zon genieten van je tuin en terras? Dat doe je volledig zorgeloos met de zonneschermen van Wilms. Je bent namelijk beschermd tegen schadelijke uv-stralen. Je schuift de zonneluifel in Merelbeke met één druk op de knop uit, waardoor je vlug schaduw tevoorschijn tovert. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Download de brochure en ontdek alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken!