Genieten op je terras met een zonnescherm in Mesen

Wanneer de zon zich laat zien, wil je natuurlijk buiten genieten in je tuin. Maar schijnt ze te hard, dan heb je soms behoefte aan een plekje in de schaduw. Hiervoor heeft Wilms de geschikte oplossing met elegante zonneschermen voor je huis in Mesen. Laat ons assortiment je inspireren en bekijk onze producten alvast online.

Kies uit twee types zonneluifels

De nieuwe 700LX, da’s een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design. Het scherm vervangt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen met een scherp, recht ontwerp. Het design past zowel bij renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien geniet je met de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Mesen telkens weer van een gezellige sfeer. De Solitair is het tweede type. De doekschelp in de kast maakt deze zonneluifel zo bijzonder. Die zorgt namelijk voor een mooie wegwerking van de doekrol en voor een optimale ondersteuning van de doek zelf. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past en vraag raad aan een Wilms dealer.
zonneluifel 700xl zwembad

De prijs van je zonneluifel in Mesen

Een algemene prijs geven voor je zonnetent in Mesen behoort meestal niet tot de mogelijkheden. De prijs varieert namelijk door een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende dingen zijn het type en de afmetingen van het zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar ook de plaatsing en de accessoires spelen een rol voor de kostprijs. Vraag een offerte aan bij een van de dealers bij jou in de buurt voor een precieze prijs.

Het voordeel van een zonnescherm in Mesen

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Mesen. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je helemaal zelf. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Maak op onze website kennis met onze producten.
zonnescherm beige Solitair terras

Op en top Belgische zonneschermen in Mesen

Al meer dan 45 jaar is Wilms een betrouwbaar, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering. Vooral in het productieproces merk je een sterke lokale verankering. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de assemblage, de confectieafdeling, de extrusie en het transport. Op die manier kunnen we elke dag opnieuw ons duurzaam steentje bijdragen. Om de topkwaliteit van jouw zonneluifel in Mesen te verzekeren, stellen onze schaduwmeesters alles in het werk.
Van je tuin genieten kan nu langer en veilig met de zonneluifels van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Mesen uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag beschermt het je tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Kom zelf de voordelen van onze knikarm zonneschermen ontdekken. We ontvangen je met een glimlach bij de dichtstbijzijnde Wilms dealer voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}