Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in de Mijnstreek

Wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten in je tuin natuurlijk optimaal van genieten. Maar schijnt ze te sterk, dan heb je al eens behoefte aan een schaduwrijk plekje. Daar kan Wilms je bij helpen, met een elegant zonnescherm voor je huis in de Mijnstreek. Laat ons assortiment je inspireren en bekijk onze producten alvast online.

De kostprijs van je zonnescherm in de Mijnstreek

Het is niet altijd mogelijk om een algemene prijs te geven voor je zonnetent in de Mijnstreek. Dat komt omdat de prijs sterk afhankelijk is van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende dingen zijn het type zonnescherm, het materiaal van de doek, de afmetingen en de afwerking van de kast. Maar op de kostprijs hebben ook de accessoires of de plaatsing een invloed. Vraag een offerte aan bij de lokale Wilms dealers voor een precieze prijs.
zonneluifel 700xl modern

Op en top Belgische zonneschermen in de Mijnstreek

Al meer dan 45 jaar is Wilms een authentiek, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering. Vooral in het productieproces merk je een sterke lokale verankering. Dat voeren we namelijk uit in eigen beheer, zoals het transport, de confectieafdeling, de extrusie en de assemblage. Zo dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Je vertrouwt op een zonneluifel in de Mijnstreek van topkwaliteit dankzij het werk van onze schaduwmeesters.

De twee types zonneschermen

Een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design, dat is de nieuwe 700LX. Het scherm vervangt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen met een scherp, recht ontwerp. Het design geeft karakter aan alle woningstijlen, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Zowel voor renovatie- als voor nieuwbouwwoningen. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in de Mijnstreek telkens weer voor een gezellige sfeer. Als tweede kan je ook kiezen voor de Solitair. De doekschelp in de kast maakt dit type uniek. Die staat in voor de mooie wegwerking van de doekrol en voor de optimale ondersteuning van het doek zelf. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past en vraag raad aan een Wilms dealer.
zonnetent donker Solitair terras

Het voordeel van een zonnescherm in de Mijnstreek

Je geniet dankzij je zonnescherm in de Mijnstreek meer en langer van je tuin en terras. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder snel door het scherm.
Doe online alvast inspiratie op en bekijk onze producten.
Van je tuin genieten kan veilig én langer met dank aan de zonneluifels van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in de Mijnstreek uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het beschermt je tegen de zon overdag en je blijf ’s avonds lekker lang zitten op je terras. Kom de voordelen van onze knikarmschermen zelf ontdekken. Je bent hartelijk welkom bij de lokale Wilms verdelers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers