Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in de Mijnstreek

Wanneer de zon zich laat zien wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Maar wanneer ze te hard schijnt, heb je soms nood aan een plekje in de schaduw. Hiervoor heeft Wilms de geschikte oplossing met stijlvolle zonneluifels voor je huis in de Mijnstreek. Bekijk onze producten alvast online en laat je inspireren door ons assortiment.

Het prijskaartje van je zonneluifel in de Mijnstreek

Een algemene prijs formuleren voor je zonnetent in de Mijnstreek is niet steeds mogelijk. Afhankelijk van een heleboel factoren varieert de prijs. De meest voor de hand liggende dingen zijn het type en de afmetingen van het zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar ook de plaatsing en de accessoires spelen een rol voor de kostprijs. Vraag een offerte aan bij de lokale Wilms dealers voor een precieze prijs.
zonneluifel 700xl zwembad

Het voordeel van een zonnescherm in de Mijnstreek

Dankzij je zonnescherm in de Mijnstreek geniet je meer en langer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Het scherm laat kou minder snel door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Bekijk online al onze producten en doe alvast inspiratie op.

Zonneluifels in de Mijnstreek van Belgische makelij

Al meer dan 45 jaar is Wilms een authentiek familiebedrijf van rolluiken en zonwering van Belgische bodem. Je merkt een sterke lokale verankering in ons bedrijf, en dan vooral in het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de extrusie, de assemblage en het transport. Elke dag dragen we zo ons steentje bij voor een duurzame productie. Om de topkwaliteit van jouw zonneluifel in de Mijnstreek te verzekeren, stellen onze schaduwmeesters alles in het werk.
zonneluifel wit Solitair terras

Kies uit twee types zonneluifels

De 700LX is de nieuwste trots van Wilms: een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design. Het scherm ruilt de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Het design aansluit zowel bij renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. De ingebouwde ledverlichting zorgt bovendien telkens weer voor een gezellige sfeer onder je zonnescherm in de Mijnstreek. Je kan daarnaast ook kiezen voor de Solitair. Het uitzonderlijke kenmerk van dit type is de doekschelp in de kast. Die ondersteunt het doek namelijk optimaal en werkt de doekrol mooi weg. Ga langs bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.
Van je tuin genieten kan nu langer en veilig met de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in de Mijnstreek uit en tover je schaduw tevoorschijn. Je bent overdag beschermd tegen de zon en ’s avond blijf je lekker lang zitten op je terras. De voordelen van onze knikarmschermen zullen je verbazen. We verwelkomen je met plezier bij de Wilms dealer in jouw buurt voor advies of een offerte.