Je zonnescherm in Morkhoven, een upgrade voor je buitenleven

De ultieme upgrade voor je buitenleven? Een zonneluifel in Morkhoven! Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. En dat is precies waarvoor de zonneluifels van Wilms de ideale keuze zijn. Bekijk ons assortiment met eigen ogen bij een van onze verdelers!

Kies uit drie types zonneluifels

Bij Wilms zijn er drie types zonneluifels beschikbaar. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • Geen klassieke ronde vormen meer bij de 700LX, maar wel een scherp en recht ontwerp. Dit design past perfect bij elke renovatie- of nieuwbouwwoning, of die nu landelijk en rustiek of modern en strak is. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Morkhoven met de ingebouwde ledverlichting.
  • De 700X heeft net dezelfde kenmerken als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • De 500X is nog een ander type zonneluifel om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Geen idee welke zonneluifel in Morkhoven het beste bij jouw woning past? Maak je daar maar geen zorgen over! Kom met al je vragen naar de showroom van een van onze verdelers. Ze helpen je graag verder.

De vele voordelen van een zonnescherm in Morkhoven

Dankzij het zonnescherm in Morkhoven geniet je langer en meer van je tuin en terras. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Je voelt de kou minder snel door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Bij onze verdelers ervaar je zelf het comfort van een zonnescherm. Ga langs!
Image

Je zonneluifel in Morkhoven uittesten bij een verdeler

Een zonneluifel voor je woning in Morkhoven uitkiezen, doe je niet zomaar. Welk model is het meest geschikt? Wit of zwart? Welke bedieningsmogelijkheden zijn er? Je krijgt een antwoord op al je vragen in de showroom van een van onze verdelers. Je kan er de drie types zonneluifels zelf uitproberen, bladeren door de beschikbare kleurafwerkingen en bovenal reken je er op het advies van de experten. Plan voor de beste service vooraf je afspraak in.
Zin om te genieten van je tuin en terras, in een stralende zon? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. De luifel biedt namelijk bescherming tegen schadelijke uv-stralen. Je hebt slechts één druk op de knop nodig om schaduw te creëren met je zonneluifel in Morkhoven. Jij bepaalt wanneer het scherm zichtbaar is, wat het een elegante oplossing maakt. Kom alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken ontdekken in de showroom van onze lokale verdelers.