Een zonnescherm in Mortsel? Da’s puur genieten!

Op zoek naar de perfecte oplossing voor je buitenleven? Kies voor een zonneluifel in Mortsel! Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. De zonneluifels van Wilms bieden je precies wat je nodig hebt. Download alvast de brochure voor een blik op ons aanbod!

De vele voordelen van een zonnescherm in Mortsel

Je geniet dankzij je zonnescherm in Mortsel meer en langer van je terras en tuin. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij de beschikbare zonneluifels voor jouw terras in Mortsel.

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Mortsel

Een zonneluifel voor je woning in Mortsel uitkiezen, doe je niet zomaar. Welk type past het best bij je huis? Zwart, of toch eerder wit? Hoe bedien je de luifel en welke mogelijkheden zijn er voor sfeerverlichting? Onze informatieve brochure is dé oplossing. Je bladert er door ons aanbod en krijgt een antwoord op je vragen. Download de brochure online en begin te dromen van alle mogelijkheden voor je terras.

Image

Onze types zonneluifels

Wilms heeft drie types zonneluifels in het aanbod. Ze getuigen van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX heeft een scherp, recht ontwerp in plaats van een klassieke afgeronde vorm. Van landelijk en rustiek tot modern en strak, voor elke renovatie- of nieuwbouwwoning is dit een ideaal design. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Mortsel met de ingebouwde ledverlichting.
  • De 700X ziet er net hetzelfde uit als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Denk je eraan om een zonneluifel te kopen, maar weet je niet welke de beste keuze is? Doe gerust wat inspiratie op in onze brochure. Download ‘m nu!

Ten volle genieten van je tuin en terras? Dat kan volledig zorgeloos met een zonnescherm van Wilms. Je bent namelijk beschermd tegen gevaarlijke uv-stralen. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Mortsel uit en tover je schaduw tevoorschijn. Jij bepaalt wanneer het scherm zichtbaar is, wat het een elegante oplossing maakt. Bekijk onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken. Download de brochure!