Comfortabel genieten met een zonneluifel in Nieuwpoort

Verrijk jouw buitenleven in Nieuwpoort met een zonneluifel. Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. Het aanbod zonneluifels van Wilms is precies wat je zoekt. In onze brochure krijg je alvast een blik op ons aanbod. Download ‘m nu!

De voordelen van een zonnescherm in Nieuwpoort

Je geniet dankzij je zonnescherm in Nieuwpoort meer en langer van je tuin en terras. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Wanneer de zon fel schijnt, creëer je snel en gemakkelijk schaduw. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Door het scherm voel je de kou minder vlug, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij alle mogelijk zonneluifels voor je terras in Nieuwpoort.

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Nieuwpoort

Een zonneluifel in Nieuwpoort kiezen, daar kruipt best wat denkwerk in. Voor welk model ga je? Wit of toch eerder zwart? Welke mogelijkheden zijn er qua bediening en sfeerverlichting? Onze informatieve brochure is dé oplossing. Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Doe alvast inspiratie op voor je buitenleven en download nu de brochure.

Image

Onze types zonneluifels in Nieuwpoort

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. Het ontwerp van deze drie is strak en getuigt van echte spitstechnologie:
  • De 700LX ruilt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht design. Van landelijk en rustiek tot modern en strak, voor elke renovatie- of nieuwbouwwoning is dit een ideaal design. Met de ingebouwde ledverlichting maak je het bovendien telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Nieuwpoort.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • De 500X is nog een ander type zonneluifel om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Wil je een zonneluifel aanschaffen, maar weet je nog niet welke? Onze brochure voorziet je van heel wat inspiratie.

In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Dat kan volledig zorgeloos met een zonnescherm van Wilms. Geen zorgen over gevaarlijke uv-stralen. Om de zonneluifel in Nieuwpoort uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Het is een elegante oplossing, waar jij de volledig controle over hebt. Ontdek de voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download vlug de brochure!