Geniet van de zon met je Wilms zonnescherm in Oplinter

Wanneer de zon zich laat zien wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Maar wanneer ze te fel schijnt, heb je soms nood aan een plekje in de schaduw. Wilms heeft hiervoor de geschikte oplossing met elegante zonneluifels voor je huis in Oplinter. Bekijk onze producten alvast online en laat ons assortiment je inspireren.

Op en top Belgische zonneluifels in Oplinter

Wilms is een authentiek familiebedrijf van rolluiken en zonwering van Belgische bodem, en dat al meer dan 45 jaar. Je merkt vooral in het productieproces een sterke lokale verankering op. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de extrusie, de assemblage, de confectieafdeling en het transport. Elke dag dragen we zo ons steentje bij voor een duurzame productie. Je vertrouwt op een zonneluifel in Oplinter van topkwaliteit dankzij het werk van onze schaduwmeesters.
zonneluifel 700xl wit

Het voordeel van een zonnescherm in Oplinter

Dankzij je zonnescherm in Oplinter geniet je meer en langer van je terras en tuin. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is volledig jouw keuze. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert snel en gemakkelijk schaduw op een zonnige dag. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Je voelt de kou minder snel door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Op onze website maak je kennis met al onze producten.

Het prijskaartje van je zonneluifel in Oplinter

Een algemene prijs geven voor je zonnetent in Oplinter behoort meestal niet tot de mogelijkheden. Afhankelijk van een heleboel factoren kan de prijs nogal verschillen. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar ook de plaatsing en de accessoires spelen een rol voor de kostprijs. Een precieze prijs kan je aanvragen bij de dichtstbijzijnde verdelers.
zonnetent donker Solitair terras

Kies uit twee types zonneschermen

Een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design, dat is de nieuwe 700LX. Het scherm vervangt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen met een scherp, recht ontwerp. Het design past bij elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak, zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen. Met de ingebouwde ledverlichting geniet je bovendien telkens weer van een gezellige sfeer onder je zonnescherm in Oplinter. Daarnaast kan je ook kiezen voor de Solitair. De doekschelp in de kast is het unieke element van deze zonneluifel. Die staat in voor de mooie wegwerking van de doekrol en voor de optimale ondersteuning van het doek zelf. Vraag raad aan een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.
Genieten van je tuin kan veilig én langer door de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Oplinter uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag biedt het bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. De voordelen van onze knikarmschermen zullen je verbazen. We ontvangen je met open armen bij de Wilms dealers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}