Puur genieten met een zonnescherm in Opoeteren

Jouw buitenleven verrijken? Dat doe je met een zonneluifel in Opoeteren. Want als de zon laat zich zien, en dan wil je natuurlijk optimaal van het buiten zijn genieten. Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. De zonneluifels van Wilms bieden je precies wat je nodig hebt. Neem alvast een kijkje in ons aanbod. Download de brochure!

Inspiratie voor je zonneluifel in Opoeteren

Een zonneluifel voor je woning in Opoeteren kiezen, is geen gemakkelijke taak. Welk model kies je? Wit of zwart? Wat zijn de bedieningsmogelijkheden en wat met sfeerverlichting? Onze informatieve brochure is dé oplossing. Je ontdekt er ons aanbod en vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen. Doe alvast inspiratie op voor je buitenleven en download nu de brochure.

Onze drie types zonneluifels

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. Ze getuigen van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX heeft een scherp, recht ontwerp in plaats van een klassieke afgeronde vorm. Of je nu een renovatie- of nieuwbouwwoning hebt, dit design is ideaal voor elke stijl. Van rustiek en landelijk tot strak en modern. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Opoeteren met de ingebouwde ledverlichting.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Wil je een zonneluifel aanschaffen, maar weet je nog niet welke? In onze brochure vind je de nodige inspiratie.

Image

De vele voordelen van een zonnescherm in Opoeteren

Dankzij je zonnescherm in Opoeteren geniet je meer en langer van je tuin en terras. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder vlug, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Wegdromen bij de zonneluifels in Opoeteren voor jouw terras? Download alvast onze brochure!

In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Dat doe je nu helemaal veilig met de Wilms zonneschermen. De luifel biedt namelijk bescherming tegen schadelijke uv-stralen. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Opoeteren uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Bekijk onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken. Download de brochure!