Puur genieten met een zonnescherm in Oud-Heverlee

De ultieme upgrade voor je buitenleven? Een zonneluifel in Oud-Heverlee! Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Al doe je dat het liefst op een veilig, schaduwrijk schuilplekje. De zonneluifels van Wilms bieden je precies wat je nodig hebt. Download nu de brochure en verdiep je ter inspiratie alvast in ons aanbod!

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Oud-Heverlee

Je begint niet ondoordacht aan je zoektocht naar een zonneluifel voor je woning in Oud-Heverlee. Welk type? Zwart of wit? Hoe zit het met de bediening en sfeerverlichting? De oplossing? Onze brochure over zonneluifels! Het geeft je een goed beeld van ons aanbod en biedt je een antwoord op enkele veelgestelde vragen. Droom weg bij alle mogelijkheden voor je terras. Download nu de brochure!

De vele voordelen van een zonnescherm in Oud-Heverlee

Dankzij het zonnescherm in Oud-Heverlee geniet je langer en meer van je tuin en terras. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is en wanneer niet. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Download nu de brochure over onze zonneluifels in Oud-Heverlee en droom alvast even weg bij alle mogelijkheden.

Image

Onze types zonneluifels

Er zijn drie types zonneluifels beschikbaar bij Wilms. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • De 700LX ruilt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht design. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Oud-Heverlee met de ingebouwde ledverlichting.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X voor kleine of middelgrote terrassen.
Graag een zonneluifel aanschaffen, maar geen idee welke geschikt is? In onze brochure vind je de nodige inspiratie.

In de stralende zon genieten van je tuin en terras? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. De luifel biedt namelijk bescherming tegen gevaarlijke uv-stralen. Om de zonneluifel in Oud-Heverlee uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Het scherm is enkel zichtbaar wanneer jij het wil, waardoor het een elegante oplossing is. Bekijk ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken, download de brochure!