Een zonnescherm in het Pajottenland? Veilig relaxen in de zon

Wanneer de zon zich laat zien, wil je natuurlijk buiten genieten in je tuin. Maar wanneer ze te hard schijnt, heb je soms behoefte aan een schaduwrijk plekje. Hiervoor heeft Wilms de geschikte oplossing met elegante zonneluifels voor je huis in het Pajottenland. Laat je inspireren door ons assortiment en bekijk onze producten alvast online.

De voordelen van een zonnescherm in het Pajottenland

Dankzij het zonnescherm in het Pajottenland geniet je langer en meer van je tuin en terras. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Bekijk online al onze producten en doe alvast inspiratie op.
zonneluifel 700xl modern

De prijs van je zonneluifel in het Pajottenland

Het is niet altijd mogelijk om een algemene prijs te formuleren voor je zonnetent in het Pajottenland. Afhankelijk van een heleboel factoren varieert de prijs. De meest voor de hand liggende zaken zijn het type zonnescherm, het materiaal van de doek, de afmetingen en de afwerking van de kast. Maar ook de plaatsing en de accessoires spelen een rol voor de kostprijs. Voor een precieze prijs vraag je een offerte bij de verdelers bij jou in de buurt.

Onze twee types zonneluifels

De nieuwe 700LX combineert spitstechnologie met een strak design. Het scherm vervangt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen met een scherp, recht ontwerp. Het design straalt karakter uit voor woningen met uiteenlopende stijlen, van landelijk en rustiek tot modern en strak. En dat voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen. Met de ingebouwde ledverlichting maak je het bovendien telkens weer gezellig onder je zonnescherm in het Pajottenland. De tweede keuzemogelijkheid is de Solitair. Het unieke element van deze zonneluifel is de doekschelp in de kast. Die ondersteunt het doek namelijk optimaal en werkt de doekrol mooi weg. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past en stap binnen bij een Wilms dealer.
zonneluifel wit Solitair terras

Op en top Belgische zonneschermen in het Pajottenland

Al meer dan 45 jaar is Wilms een betrouwbaar familiebedrijf van rolluiken en zonwering van Belgische bodem. Vooral in het productieproces merk je een sterke lokale verankering. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de extrusie, de confectieafdeling, de assemblage en het transport. Hierdoor dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Onze schaduwmeesters stellen alles in het werk om de topkwaliteit van jouw zonneluifel in het Pajottenland te verzekeren.
Genieten van je tuin kan veilig én langer door de zonneluifels van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in het Pajottenland uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het biedt overdag bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. De voordelen van onze knikarm zonneschermen zullen je verbazen. We ontvangen je met een glimlach bij de dichtstbijzijnde Wilms dealer voor advies of een offerte.