Puur genieten met een zonnescherm in Pamel

Een zonneluifel in Pamel is de ideale oplossing voor jouw buitenleven. Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. En daar zijn de zonneluifels van Wilms perfect voor. Werp alvast een blik op ons aanbod en download de brochure!

Onze types zonneluifels in Pamel

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. Ze zijn alle drie ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Geen klassieke ronde vormen meer bij de 700LX, maar wel een scherp en recht design. Het design past bij iedere renovatie- of nieuwbouwwoning, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Met de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Pamel creëer je bovendien telkens een gezellige sfeer.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • Voor wie z’n klein of middelgroot terras een upgrade wil geven, is er de 500X.
Ben je van plan een zonneluifel te kopen, maar weet je nog niet welke het meest geschikt is? Doe gerust wat inspiratie op in onze brochure. Download ‘m nu!

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Pamel

Je begint niet ondoordacht aan je zoektocht naar een zonneluifel voor je woning in Pamel. Wat is het beste model? Wit of zwart? Hoe kan je de luifel bedienen? En wat met sfeerverlichting? Alle nodige informatie vind je in onze brochures. Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Download ‘m nu en doe inspiratie op voor je buitenleven.

Image

De vele voordelen van een zonnescherm in Pamel

Dankzij je zonnescherm in Pamel geniet je meer en langer van je tuin en terras. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is en wanneer niet. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je creëert snel en gemakkelijk schaduw op een zonnige dag. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Het scherm laat kou minder snel door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Wil je al even wegdromen bij de mogelijke zonneluifels in Pamel? Download dan nu de brochure.

In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. Geen zorgen over gevaarlijke uv-stralen. De zonneluifel in Pamel schuift uit met slechts één druk op de knop, waardoor jij snel en gemakkelijk schaduw tevoorschijn tovert. Jij kiest dus wanneer het scherm zichtbaar is. Bekijk ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken, download de brochure!