Puur genieten met een Wilms zonnescherm in Pepingen

Wanneer de zon zich laat zien wil je er buiten natuurlijk optimaal van genieten. Maar schijnt ze te hard, dan heb je soms nood aan een plekje in de schaduw. Wilms heeft hiervoor met stijlvolle zonneschermen voor je huis in Pepingen de geschikte oplossing. Laat ons assortiment je inspireren en bekijk onze producten alvast online.

Onze twee types zonneschermen

De 700LX is de nieuwste trots van Wilms en combineert een sterk staaltje spitstechnologie met een strak design. Het scherm ruilt de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Het is een design dat past bij renovatie- en nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Pepingen telkens weer voor een gezellige sfeer. Daarnaast kan je ook kiezen voor de Solitair. Het uitzonderlijke kenmerk van dit type is de doekschelp in de kast. Die zorgt er namelijk voor dat de doekrol mooi zit opgeborgen en dat de doek optimaal wordt ondersteund. Stap binnen bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.
zonneluifel 700xl wit

Een zonneluifel in Pepingen van Belgische makelij

Al meer dan 45 jaar is Wilms een betrouwbaar, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering. Dat het bedrijf sterk lokaal verankerd is, merk je vooral aan het productieproces. Dat voeren we namelijk uit in eigen beheer, zoals het transport, de confectieafdeling, de extrusie en de assemblage. Wij dragen zo elke dag ons duurzaam steentje bij. Je vertrouwt op een zonneluifel in Pepingen van topkwaliteit dankzij het werk van onze schaduwmeesters.

De voordelen van een zonnescherm in Pepingen

Dankzij het zonnescherm in Pepingen geniet je langer en meer van je tuin en terras. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je helemaal zelf. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met amper één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je creëert snel en gemakkelijk schaduw op een zonnige dag. Zo breng jij probleemloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Op onze website maak je kennis met al onze producten.
zonnetent donker Solitair terras

De prijs van je zonneluifel in Pepingen

Een algemene prijs formuleren voor je zonnetent in Pepingen is niet altijd mogelijk. Door een heleboel factoren varieert de prijs namelijk. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar voor de kostprijs spelen ook de plaatsing of de accessoires een rol. Een precieze prijs kan je aanvragen bij de dichtstbijzijnde dealers.
Met dank aan de zonneschermen van Wilms geniet je langer van je tuin, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Pepingen uit en tover je schaduw tevoorschijn. Je bent overdag beschermd tegen de zon en ’s avond blijf je lekker lang zitten op je terras. Ontdek zelf de voordelen van onze knikarm zonneschermen. We ontvangen je met open armen bij de Wilms dealer in jouw buurt voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}