Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Poederlee

Op zoek naar de perfecte oplossing voor je buitenleven? Kies voor een zonneluifel in Poederlee! Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Een veilig, schaduwrijk plekje is hiervoor de ideale keuze. De zonneluifels van Wilms bieden je de perfecte oplossing. Neem een kijkje bij een verdeler in je buurt en ontdek ons assortiment zelf!

Kies uit drie types zonneluifels in Poederlee

Bij Wilms zijn er drie types zonneluifels beschikbaar. Alle drie getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX heeft een scherp, recht design in plaats van een klassieke afgeronde vorm. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Poederlee telkens weer gezellig.
  • Alle kenmerken van de 700LX komen ook terug in de 700X, behalve de ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Heb je geen idee welk type zonneluifel in Poederlee past bij jouw woning? Niks om je zorgen over te maken! De verdeler in je buurt beantwoordt graag al je vragen.

Het voordeel van een zonnescherm in Poederlee

Dankzij je zonnescherm in Poederlee geniet je meer en langer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo breng jij zonder problemen een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Breng een bezoek aan een van onze lokale verdeler en ervaar zelf het comfort van een zonnescherm.
Image

Je zonneluifel in Poederlee uittesten bij een verdeler

Een zonneluifel in Poederlee kiezen, dat doe je niet ondoordacht. Welk model kies je? Wit of zwart? Hoe werkt de bediening? Met al je vragen ben je welkom in de toonzaal van één van de Wilms-verdelers. Je kan in onze showroom de zonneluifel zelf uitproberen, de mogelijke kleurafwerkingen bekijken en advies vragen aan de experten. Dan maak je voor de beste service best een afspraak vooraf.
Zin om te genieten van je tuin en terras, in een stralende zon? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. Je bent namelijk beschermd tegen schadelijke uv-stralen. Je hebt slechts één druk op de knop nodig om schaduw te creëren met je zonneluifel in Poederlee. Het is de elegante oplossing die enkel zichtbaar is wanneer jij dat wil. Ontdek alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de showroom van een lokale Wilms-verdeler.