Een zonnescherm in Proven? Veilig relaxen in de zon

Maak jouw buitenleven in Proven compleet met een zonneluifel. Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Al doe je dat het liefst op een veilig, schaduwrijk schuilplekje. De zonneluifels van Wilms bieden je de ideale oplossing. In onze brochure krijg je alvast een blik op ons aanbod. Download ‘m nu!

Inspiratie voor je zonneluifel in Proven

Een zonneluifel voor je woning in Proven kiezen, is geen makkelijk opgave. Wat is het beste model? Ga je voor wit of voor zwart? Hoe zit het met de bediening en sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Je bladert er door ons aanbod en krijgt een antwoord op je vragen. Download hier de brochure en geef je buitenleven een upgrade!

Kies uit drie types zonneluifels in Proven

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • De 700LX gooit de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen overboord en gaat voor een scherp, recht design. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Proven telkens weer gezellig.
  • De 700X heeft dezelfde specificaties als de 700LX, maar heeft alleen geen ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X voor kleine of middelgrote terrassen.
Denk je erover om een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? Je vindt heel wat inspiratie terug in onze brochure.

Image

Het voordeel van een zonnescherm in Proven

Dankzij je zonnescherm in Proven geniet je meer en langer van je terras en tuin. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder vlug.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij alle mogelijk zonneluifels voor je terras in Proven.

In de stralende zon genieten van je tuin en terras? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. Geen zorgen over gevaarlijke uv-stralen. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Proven uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het scherm is enkel zichtbaar wanneer jij het wil, waardoor het een elegante oplossing is. Ontdek het aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de brochure!