Een zonnescherm in Ransberg? Da’s puur genieten!

Een zonneluifel in Ransberg: dé ideale oplossing voor je buitenleven. Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. En dat is precies wat de zonneluifels van Wilms je bieden. Bezoek een verdeler in je buurt en ontdek het assortiment met je eigen ogen!

Onze types zonneluifels in Ransberg

Je vindt drie types zonneluifels in het aanbod van Wilms. Het design van deze drie is strak en getuigt van echte spitstechnologie:
  • De kast en voorprofielen van de 700LX hebben een scherp, recht ontwerp in plaats van de klassieke ronde vormen. Van landelijk en rustiek tot modern en strak, voor elke renovatie- of nieuwbouwwoning is dit een ideaal design. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Ransberg.
  • De 700X heeft net dezelfde kenmerken als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven, is er ook nog de 500X.
Geen idee welke zonneluifel in Ransberg het beste bij jouw woning past? Geen reden tot paniek. Onze lokale verdelers beantwoorden graag al je vragen hun showrooms.

Je zonnescherm in Ransberg uittesten? Bij onze verdelers!

Een zonneluifel in Ransberg kiezen, dat doe je niet ondoordacht. Welk model? Ga je voor wit of voor zwart? Hoe bedien je het? Je krijgt een antwoord op al je vragen in de showroom van een van onze verdelers. In de showroom test je ter plekke onze zonneluifels uit, ontdek je de verschillende afwerkingskleuren en reken je op advies van de experten. Voor de beste service plan je een afspraak in op voorhand.
Image

De voordelen van een zonnescherm in Ransberg

Je geniet dankzij je zonnescherm in Ransberg meer en langer van je terras en tuin. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is en wanneer niet. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder vlug.
Ga naar een verdeler in je buurt om het comfort van een zonnescherm zelf te ontdekken!
Ten volle genieten van je tuin en terras? Met de Wilms zonneschermen doe je dat volledig zorgeloos. Je hoeft je over gevaarlijke uv-stralen geen zorgen te maken. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Ransberg uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Jij bepaalt wanneer het scherm zichtbaar is, wat het een elegante oplossing maakt. Ontdek alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de showroom van een lokale Wilms-verdeler.