Genieten op je terras met een zonnescherm in Rekem

Wanneer de zon zich laat zien wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Maar schijnt ze te erg, dan heb je soms nood aan een schaduwrijk plekje. Met een elegant zonnescherm voor je huis in Rekem kan Wilms je daarbij helpen. Dankzij de talloze afwerkings- en kleurmogelijkheden vind je beslist de zonneluifel die geheel aansluit bij jouw wensen. Laat je alvast inspireren door het assortiment en bekijk online onze producten.

Een zonneluifel in Rekem van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een authentiek, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering. We merken dan ook al jaren dat ons bedrijf sterk lokaal verankerd is. Dat zie je aan het aantal personeelsleden dat al fietsend naar het werk komt, maar ook aan onze productie. Die hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de extrusie, de assemblage en het transport. Elke dag opnieuw zetten we in op duurzaamheid. Hiervoor maken we graag innovatieve investeringen, denk maar aan hoe we ons verpakkingsmateriaal halveerden, de aankoop van een vacuümverdamper die uitsluitend werkt op hemelwater of onze “groene” lakkerij. Door de productie in eigen huis te houden, kan je rekenen op een topkwaliteit voor je zonneluifel in Rekem. Daar staan onze 200 schaduwmeesters garant voor. Wist je trouwens dat we een eigen R&D-team hebben? Zij voorzien onze knikarmschermen van de modernste stijlen en technieken, zodat jij het meeste haalt uit je product.

De kostprijs van je zonnescherm in Rekem

Een algemene prijs geven behoort meestal niet tot de mogelijkheden voor je zonnetent in Rekem. De prijs is namelijk afhankelijk van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type van het zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar ook de plaatsing en de accessoires spelen een rol voor de kostprijs. Een precieze prijs kan je aanvragen bij de dichtstbijzijnde dealers.

Het voordeel van een zonnescherm in Rekem

Het fijne aan een zonneluifel is dat jij bepaalt wanneer het zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn. Je geniet dankzij zo'n zonnescherm meer en langer van je terras en tuin. Ten eerste biedt het een optimale bescherming tegen de zon, waardoor kinderen veilig kunnen buitenspelen en je probleemloos een namiddagje doorbrengt op het terras. Je verlengt er daarnaast ook je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder snel. Jij geniet op die manier nog langer van een gezellige bijeenkomst met vrienden of familie, waar ook zelfs een klein spatje regen geen einde aan hoeft te maken. Kortom, je maakt op een elegante manier optimaal gebruik van je tuin en terras in Rekem met de zonneluifels van Wilms. Doe online alvast inspiratie op en bekijk onze producten.

Onze twee types zonneschermen

Er zijn bij Wilms twee types zonneluifels verkrijgbaar voor je huis in Rekem, die beide werken met een oprolbaar systeem. Ons eerste type zonnescherm is de President. De doek kan tot 5 m gaan, gepaard met een maximale uitval van 3,5 m. De doek rolt makkelijk uit om te reinigen, omdat de kast waarin hij zit halfopen is. Voor een (middel)groot terras is er de Solitair. Het kan tot 14 m overspannen, maar met 4 m als maximale uitval. Deze kast is gesloten, zodat de doek iets verfijnder zit opgeborgen. Door een doekschelp bij de Solitair wordt een beter hanggedrag van het scherm gerealiseerd. Stap binnen bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit.
Je wil toch niets liever dan in je tuin buiten genieten wanneer de zon straalt. Door de zonneluifels van Wilms kan dat nu ook veilig én langer, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Rekem uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag biedt het bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. De voordelen van onze knikarmschermen zullen je verbazen. We verwelkomen je met plezier bij de lokale Wilms dealers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers