Genieten van comfort met een zonneluifel in Riksingen

Een zonneluifel in Riksingen is de ideale oplossing voor jouw buitenleven. Want natuurlijk wil je maximaal van het buiten zijn genieten wanneer de zon zich laat zien. Al doe je dat het liefst op een veilig, schaduwrijk schuilplekje. En dat is precies waarvoor de zonneluifels van Wilms de perfecte keuze zijn. Download alvast de brochure voor een blik op ons aanbod!

De voordelen van een zonnescherm in Riksingen

Dankzij het zonnescherm in Riksingen geniet je langer en meer van je tuin en terras. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is volledig jouw keuze. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Wanneer de zon fel schijnt, creëer je vlug en gemakkelijk schaduw. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Wil je al even wegdromen bij de beschikbare zonneluifels in Riksingen? Download dan nu de brochure.

Inspiratie voor je zonneluifel in Riksingen

De geschikte zonneluifel voor je woning in Riksingen vinden, is geen makkelijke taak. Welk type? Zwart, of liever wit? Hoe kan je de luifel bedienen? En wat met sfeerverlichting? Onze informatieve brochure is dé oplossing. Je krijgt er een antwoord op je vragen en ontdekt er ons productaanbod. Droom weg bij alle mogelijkheden voor je terras. Download nu de brochure!

Image

Onze drie types zonneluifels

Bij Wilms vind je drie types zonneluifels terug in het aanbod. Elk type is ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie en heeft een strak design:
  • De 700LX heeft een scherp, recht ontwerp in plaats van een traditionele afgeronde vorm. Dit design past perfect bij elke renovatie- of nieuwbouwwoning, of die nu landelijk en rustiek of modern en strak is. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Riksingen telkens weer gezellig.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • Voor kleine of middelgrote terrassen is er ook nog de 500X.
Wil je een zonneluifel aanschaffen, maar weet je nog niet welke? In onze brochure doe je de nodige inspiratie op.

In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. Je bent namelijk beschermd tegen schadelijke uv-stralen. Om schaduw te creëren met je zonneluifel in Riksingen heb je genoeg aan één druk op de knop. Het is de elegante oplossing die enkel zichtbaar is wanneer jij dat wil. Ontdek het aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de brochure!