Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Roeselare

Op zoek naar de ideale oplossing voor je buitenleven? Kies voor een zonneluifel in Roeselare! Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. Het aanbod zonneluifels van Wilms is precies wat je zoekt. Download de brochure en neem alvast een kijkje in ons aanbod.

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Roeselare

Een zonneluifel voor je woning in Roeselare uitkiezen, doe je niet zomaar. Voor welk model ga je? Ga je voor wit of voor zwart? Hoe bedien je het en wat met sfeerverlichting? De oplossing? Onze brochure over zonneluifels! Het geeft je een goed beeld van ons aanbod en biedt je een antwoord op enkele veelgestelde vragen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw buitenleven. Download hier de brochure!

De vele voordelen van een zonnescherm in Roeselare

Je geniet dankzij je zonnescherm in Roeselare meer en langer van je tuin en terras. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je creëert vlug en gemakkelijk schaduw op een zonnige dag. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder snel, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Download de brochure en droom al even weg bij ons aanbod zonneluifels in Roeselare.

Image

Kies uit drie types zonneluifels in Roeselare

Bij Wilms vind je drie types zonneluifels terug in het aanbod. Alle drie getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Geen klassieke ronde vormen meer bij de 700LX, maar wel een scherp en recht design. Een ideaal design dat past bij zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl. Landelijk, rustiek, modern of strak. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Roeselare met de ingebouwde ledverlichting.
  • De 700X heeft net dezelfde kenmerken als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven, is er ook nog de 500X.
Denk je erover om een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? Blader door onze brochure voor inspiratie.

In de stralende zon genieten van je tuin en terras? Dat kan volledig zorgeloos met een zonnescherm van Wilms. Over gevaarlijke uv-stralen hoef je je geen zorgen te maken. Je schuift de zonneluifel in Roeselare met één druk op de knop uit, waardoor je snel schaduw tevoorschijn tovert. Het is een elegante oplossing, waar jij de volledig controle over hebt. Ontdek het aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de brochure!