Een zonnescherm in de Rupelstreek? Veilig genieten van de zon

Natuurlijk wil je optimaal genieten in je tuin wanneer de zon zich laat zien. Maar schijnt ze te hard, dan heb je soms behoefte aan een schaduwrijk plekje. Wilms heeft hiervoor met stijlvolle zonneschermen voor je huis in de Rupelstreek de geschikte oplossing. Laat je alvast inspireren door het assortiment en bekijk online onze producten.

De voordelen van een zonnescherm in de Rupelstreek

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in de Rupelstreek. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is geheel jouw keuze.
  • Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Maak alvast online kennis met onze producten.
zonneluifel 700lx modern

Kies uit twee types zonneluifels

Wilms’ nieuwste trots, dat is de 700LX. Het is een combinatie van straffe spitstechnologie en een strak design. Het scherm ruilt de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Of je nu een renovatie- of een nieuwbouwwoning hebt, het design geeft je woning beslist karakter. De ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in de Rupelstreek creëert bovendien een gezellige sfeer onder je zonnescherm. De Solitair is de tweede mogelijkheid. Het uitzonderlijke kenmerk van dit type is de doekschelp in de kast. Die voorziet het doek namelijk van een optimale ondersteuning en zorgt ervoor dat de doekrol mooi zit weggewerkt. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past en stap binnen bij een Wilms dealer.

De kostprijs van je zonnescherm in de Rupelstreek

Voor je zonnetent in de Rupelstreek is een algemene prijs geven niet steeds mogelijk. Door een heleboel factoren varieert de prijs namelijk. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type van het zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar voor de kostprijs spelen ook de plaatsing of de accessoires een rol. Een precieze prijs kan je aanvragen bij de dichtstbijzijnde dealers.
zonnetent donker Solitair terras

Een zonneluifel in de Rupelstreek van Belgische makelij

Al meer dan 45 jaar is Wilms een betrouwbaar familiebedrijf van rolluiken en zonwering van Belgische bodem. Je merkt vooral in het productieproces een sterke lokale verankering op. Dat voeren we namelijk uit in eigen beheer, zoals het transport, de confectieafdeling, de extrusie en de assemblage. Zo dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Je vertrouwt op een zonneluifel in de Rupelstreek van topkwaliteit met dank aan het werk van onze schaduwmeesters.
Met de zonneluifels van Wilms kan je veilig én langer van je tuin genieten, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in de Rupelstreek uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het beschermt je tegen de zon overdag en je blijf ’s avonds lekker lang zitten op je terras. Laat de voordelen van onze knikarmschermen je verrassen. We ontvangen je met een glimlach bij de dichtstbijzijnde Wilms dealer voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers