Genieten van de zon met een zonneluifel in Schorisse

De ultieme upgrade voor je buitenleven? Een zonneluifel in Schorisse! Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. De zonneluifels van Wilms bieden je precies wat je nodig hebt. Neem alvast een kijkje in ons aanbod. Download de brochure!

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Schorisse

Je begint niet ondoordacht aan je zoektocht naar een zonneluifel voor je woning in Schorisse. Wat is het beste model? Wit of toch eerder zwart? Hoe bedien je het en wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels is de oplossing. Je krijgt er een antwoord op je vragen en ontdekt er ons productaanbod. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

De voordelen van een zonnescherm in Schorisse

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Schorisse. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder snel, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Wil je al even wegdromen bij de mogelijke zonneluifels in Schorisse? Download dan nu de brochure.

Image

Onze types zonneluifels

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • De 700LX gooit de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen overboord en gaat voor een scherp, recht ontwerp. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Met de ingebouwde ledverlichting maak je het bovendien telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Schorisse.
  • De 700X heeft net dezelfde kenmerken als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Voor wie z’n klein of middelgroot terras een upgrade wil geven, is er de 500X.
Wil je een zonneluifel aanschaffen, maar weet je nog niet welke? Je vindt heel wat inspiratie terug in onze brochure.

Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. Je hoeft je over schadelijke uv-stralen geen zorgen te maken. Je hebt slechts één druk op de knop nodig om schaduw te creëren met je zonneluifel in Schorisse. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Download de brochure en ontdek alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken!