Een zonnescherm in Sint-Eloois-Vijve, da’s genieten van je terras

Natuurlijk wil je optimaal genieten in je tuin wanneer de zon zich laat zien. Maar schijnt ze te hard, dan heb je al eens nood aan een schaduwrijk plekje. Wilms heeft hiervoor met elegante zonneschermen voor je huis in Sint-Eloois-Vijve de geschikte oplossing. Bekijk onze producten alvast online en laat je inspireren door ons assortiment.

Onze twee types zonneluifels

De 700LX is de nieuwste trots van Wilms: een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design. Bij dit scherm vind je geen traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen meer, maar wel een eigentijds, scherp en recht ontwerp. Het is een design dat aansluit bij renovatie- en nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien geniet je met de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Sint-Eloois-Vijve telkens weer van een gezellige sfeer. Als tweede kan je ook kiezen voor de Solitair. De doekschelp in de kast is het kenmerkendste element van dit type. Die staat in voor de mooie wegwerking van de doekrol en voor de optimale ondersteuning van het doek zelf. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit en vraag raad aan een Wilms dealer.
zonneluifel 700lx modern

Een zonneluifel in Sint-Eloois-Vijve van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een betrouwbaar, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering. Het bedrijf is sterk lokaal verankerd, en dat merk je vooral aan het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de extrusie, de confectieafdeling, de assemblage en het transport. Hierdoor dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Om de topkwaliteit van jouw zonneluifel in Sint-Eloois-Vijve te verzekeren, stellen onze schaduwmeesters alles in het werk.

Het prijskaartje van je zonneluifel in Sint-Eloois-Vijve

Het is niet altijd mogelijk om een algemene prijs te formuleren voor je zonnetent in Sint-Eloois-Vijve. Dat komt omdat de prijs sterk afhankelijk is van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn het type zonnescherm, het materiaal van de doek, de afmetingen en de afwerking van de kast. Maar voor de kostprijs spelen ook de accessoires of de plaatsing een rol. Voor een precieze prijs vraag je een offerte aan bij de lokale Wilms dealers.
zonnescherm beige Solitair terras

De vele voordelen van een zonnescherm in Sint-Eloois-Vijve

Dankzij je zonnescherm in Sint-Eloois-Vijve geniet je meer en langer van je tuin en terras. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je geheel zelf.
  • Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Je creëert snel en gemakkelijk schaduw op een zonnige dag. Zo breng jij probleemloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Bekijk online al onze producten en doe alvast inspiratie op.
Dankzij de zonneschermen van Wilms geniet je veilig én langer van je tuin, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Sint-Eloois-Vijve uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag biedt het bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat je door de voordelen van onze knikarmschermen verrassen. We verwelkomen je met plezier bij de Wilms dealer in jouw buurt voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}

Geniet van onze cashbackactie