Een zonnescherm in Sint-Genesius-Rode? Da’s puur genieten!

Een zonneluifel in Sint-Genesius-Rode: dé ideale oplossing voor je buitenleven. Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. Download alvast de brochure voor een blik op ons aanbod!

Kies uit drie types zonneluifels

Wilms heeft drie types zonneluifels in het aanbod. De ontwikkeling ervan ging gepaard met een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX stapt af van de klassieke ronde vormen en kiest voor een scherp, recht ontwerp voor de kast en voorprofielen. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Sint-Genesius-Rode zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • De 700X ziet er net hetzelfde uit als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven, is er ook nog de 500X.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar weet je nog niet welke? Doe gerust wat inspiratie op in onze brochure. Download ‘m nu!

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Sint-Genesius-Rode

Een zonneluifel voor je woning in Sint-Genesius-Rode kiezen, is geen gemakkelijke taak. Welk type past het best bij je huis? Zwart, of toch eerder wit? Hoe zit het met de bediening en sfeerverlichting? De oplossing: onze brochure over zonneluifels. Je bladert er door ons aanbod en krijgt een antwoord op je vragen. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

Image

Het voordeel van een zonnescherm in Sint-Genesius-Rode

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Sint-Genesius-Rode. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder vlug, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij alle mogelijk zonneluifels voor je terras in Sint-Genesius-Rode.

In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Dat doe je volledig zorgeloos met de zonneschermen van Wilms. Je hoeft je over schadelijke uv-stralen geen zorgen te maken. Om de zonneluifel in Sint-Genesius-Rode uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Verken ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download de brochure!