Puur genieten met een zonnescherm in Sint-Goriks-Oudenhove

Op zoek naar de ideale oplossing voor je buitenleven? Kies voor een zonneluifel in Sint-Goriks-Oudenhove! Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. En dat is precies wat de zonneluifels van Wilms je bieden. Download de brochure en neem alvast een kijkje in ons aanbod.

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Sint-Goriks-Oudenhove

Een zonneluifel voor je woning in Sint-Goriks-Oudenhove kiezen, is geen eenvoudige taak. Welk type? Zwart, of liever wit? Hoe zit het met de bediening en sfeerverlichting? Alle nodige informatie vind je in onze brochures. Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Download hier de brochure en geef je buitenleven een upgrade!

Onze drie types zonneluifels in Sint-Goriks-Oudenhove

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. Het ontwerp van deze drie is strak en getuigt van echte spitstechnologie:
  • De 700LX stapt af van de klassieke ronde vormen en kiest voor een scherp, recht design voor de kast en voorprofielen. Van landelijk en rustiek tot modern en strak, voor elke renovatie- of nieuwbouwwoning is dit een ideaal design. Bovendien creëert de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Sint-Goriks-Oudenhove een gezellige sfeer, elke keer opnieuw.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Denk je erover om een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? Onze brochure voorziet je van heel wat inspiratie.

Image

De vele voordelen van een zonnescherm in Sint-Goriks-Oudenhove

Dankzij je zonnescherm in Sint-Goriks-Oudenhove geniet je meer en langer van je terras en tuin. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt zonder problemen een namiddag door op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder snel, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Droom weg bij de mogelijke zonneluifels voor jouw terras in Sint-Goriks-Oudenhove. Download nu de brochure!

In de stralende zon genieten van je tuin en terras? Met de Wilms zonneschermen doe je dat volledig zorgeloos. Je hoeft je over schadelijke uv-stralen geen zorgen te maken. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Sint-Goriks-Oudenhove uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Bekijk ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken, download de brochure!