Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Sint-Katherina-Lombeek

Wanneer de zon eindelijk straalt, wil je natuurlijk optimaal genieten in je tuin. Maar wanneer ze te sterk schijnt, heb je soms behoefte aan een plekje in de schaduw. Wilms heeft hiervoor met stijlvolle zonneluifels voor je huis in Sint-Katherina-Lombeek de geschikte oplossing. Laat je inspireren door ons assortiment en bekijk onze producten alvast online.

Een zonneluifel in Sint-Katherina-Lombeek van Belgische makelij

Al meer dan 45 jaar is Wilms een betrouwbaar familiebedrijf van rolluiken en zonwering van Belgische bodem. Dat het bedrijf sterk lokaal verankerd is, merk je vooral aan het productieproces. Dat voeren we namelijk uit in eigen beheer, zoals het transport, de confectieafdeling, de extrusie en de assemblage. Elke dag dragen we zo ons steentje bij voor een duurzame productie. Je vertrouwt op een zonneluifel in Sint-Katherina-Lombeek van topkwaliteit dankzij het werk van onze schaduwmeesters.
zonneluifel 700lx zwembad

De voordelen van een zonnescherm in Sint-Katherina-Lombeek

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Sint-Katherina-Lombeek. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet.
  • Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met amper één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Doe online alvast inspiratie op en bekijk onze producten.

De prijs van je zonneluifel in Sint-Katherina-Lombeek

Het is niet steeds mogelijk om een algemene prijs te geven voor je zonnetent in Sint-Katherina-Lombeek. Door een heleboel factoren varieert de prijs namelijk. De meest voor de hand liggende zaken zijn het type en de afmetingen van het zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar ook de plaatsing of de accessoires hebben invloed op de kostprijs. Een precieze prijs kan je aanvragen bij de dichtstbijzijnde dealers.
zonneluifel wit Solitair terras

De twee types zonneluifels

De nieuwe 700LX, da’s een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design. Het scherm ruilt de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Of je nu een renovatie- of een nieuwbouwwoning hebt, het design geeft je woning beslist karakter. Bovendien geniet je met de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Sint-Katherina-Lombeek telkens weer van een gezellige sfeer. De Solitair is de tweede mogelijkheid. De doekschelp in de kast is het unieke element van deze zonneluifel. Die ondersteunt het doek namelijk optimaal en werkt de doekrol mooi weg. Ga langs bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit.
Van je tuin genieten kan veilig én langer dankzij de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Sint-Katherina-Lombeek uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het beschermt je tegen de zon overdag en je blijf ’s avonds lekker lang zitten op je terras. Kom zelf de voordelen van onze knikarm zonneschermen ontdekken. Je bent hartelijk welkom bij de lokale Wilms dealers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}