Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Sint-Kornelis-Horebeke

Wanneer de zon zich laat zien, wil je natuurlijk buiten genieten in je tuin. Maar wanneer ze te sterk schijnt, heb je al eens behoefte aan wat schaduw. Wilms heeft hiervoor de geschikte oplossing met stijlvolle zonneluifels voor je huis in Sint-Kornelis-Horebeke. Doe alvast wat inspiratie op en bekijk onze producten online.

Zonneluifels in Sint-Kornelis-Horebeke van Belgische makelij

Als authentiek familiebedrijf van rolluiken en zonwering heeft Wilms al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Dat het bedrijf sterk lokaal verankerd is, merk je vooral aan het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de extrusie, de confectieafdeling, de assemblage en het transport. Hierdoor dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Je kan vertrouwen op de beste kwaliteit voor je zonneluifel in Sint-Kornelis-Horebeke dankzij het werk van onze schaduwmeesters.
zonneluifel 700lx zwembad

Het prijskaartje van je zonneluifel in Sint-Kornelis-Horebeke

Een algemene prijs formuleren voor je zonnetent in Sint-Kornelis-Horebeke is niet altijd mogelijk. Afhankelijk van een heleboel factoren varieert de prijs. De meest voor de hand liggende dingen zijn het type zonnescherm en de afmetingen, het materiaal van de doek of de afwerking van de kast. Maar ook de plaatsing en de accessoires spelen een rol voor de kostprijs. Bij de dichtstbijzijnde dealers kan je een offerteaanvraag doen voor een precieze prijs.

Kies uit twee types zonneluifels

Een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design, dat is de nieuwe 700LX. Het scherm stapt af van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen, en gaat voor een eigentijds recht ontwerp. Het design aansluit zowel bij renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Sint-Kornelis-Horebeke met de ingebouwde ledverlichting. De tweede keuzemogelijkheid is de Solitair. De doekschelp in de kast is het kenmerkendste element van dit type. Die zorgt namelijk voor een mooie wegwerking van de doekrol en voor een optimale ondersteuning van de doek zelf. Ga langs bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit.
zonnetent donker Solitair terras

De vele voordelen van een zonnescherm in Sint-Kornelis-Horebeke

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Sint-Kornelis-Horebeke. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je geheel zelf.
  • Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met amper één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Wanneer de zon sterk schijnt, creëer je snel en gemakkelijk schaduw. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Bekijk online al onze producten en doe alvast inspiratie op.
Van je tuin genieten kan nu langer en veilig met de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Sint-Kornelis-Horebeke uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag biedt het bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat je verrassen door de voordelen van onze knikarm zonneschermen. We ontvangen je met open armen bij de Wilms verdelers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}

Geniet van onze cashbackactie