Genieten van de zon met een zonneluifel in Sint-Maria-Latem

Maak jouw buitenleven in Sint-Maria-Latem compleet met een zonneluifel. Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Maar dan wel liefst op een veilig, schaduwrijk schuilplekje. En dat is precies wat de zonneluifels van Wilms je bieden. Download onze brochure en werp alvast een blik op het aanbod!

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Sint-Maria-Latem

Een zonneluifel in Sint-Maria-Latem kiezen voor je woning, daar denk je goed over na. Wat is het beste model? Wit of toch eerder zwart? Welke bedieningsmogelijkheden zijn er en wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels is de oplossing. Je bekijkt er ons aanbod en vindt er een antwoord op vaak gestelde vragen. Download de brochure online en begin te dromen van alle mogelijkheden voor je terras.

De voordelen van een zonnescherm in Sint-Maria-Latem

Dankzij je zonnescherm in Sint-Maria-Latem geniet je meer en langer van je tuin en terras. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is en wanneer niet. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • Het scherm laat kou minder snel door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Droom weg bij de mogelijke zonneluifels voor jouw terras in Sint-Maria-Latem. Download nu de brochure!

Image

Onze drie types zonneluifels

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. Het ontwerp van deze drie is strak en getuigt van echte spitstechnologie:
  • De 700LX ruilt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Sint-Maria-Latem zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • De 700X heeft net dezelfde kenmerken als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X voor kleine of middelgrote terrassen.
Ben je van plan een zonneluifel te kopen, maar weet je nog niet welke het meest geschikt is? Doe gerust wat inspiratie op in onze brochure. Download ‘m nu!

Genieten van je tuin en terras bij een stralende zon? Met de Wilms zonneschermen doe je dat volledig zorgeloos. Van schadelijke uv-stralen heb je namelijk geen last meer. Om de zonneluifel in Sint-Maria-Latem uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Jij bepaalt wanneer het scherm zichtbaar is, wat het een elegante oplossing maakt. Download de brochure en ontdek ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken!