Een zonnescherm in Sint-Maria-Lierde? Da’s puur genieten!

Een zonneluifel in Sint-Maria-Lierde is de ideale oplossing voor jouw buitenleven. Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Een veilig, schaduwrijk plekje is hiervoor de ideale keuze. Het aanbod zonneluifels van Wilms is precies wat je zoekt. Download alvast de brochure voor een blik op ons aanbod!

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Sint-Maria-Lierde

Een zonneluifel voor je woning in Sint-Maria-Lierde uitkiezen, doe je niet zomaar. Welk type? Zwart of wit? Hoe bedien je de luifel en welke mogelijkheden zijn er voor sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Je ontdekt er ons aanbod en vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen. Droom weg bij alle mogelijkheden voor je terras. Download nu de brochure!

De voordelen van een zonnescherm in Sint-Maria-Lierde

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Sint-Maria-Lierde. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Droom weg bij de mogelijke zonneluifels voor jouw terras in Sint-Maria-Lierde. Download nu de brochure!

Image

Onze types zonneluifels in Sint-Maria-Lierde

Bij Wilms vind je drie types zonneluifels terug in het aanbod. Elk type is ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie en heeft een strak design:
  • Voor de kast en voorprofielen van de 700LX kozen we voor een scherp, recht ontwerp in plaats van de klassieke ronde vormen. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Met de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Sint-Maria-Lierde creëer je bovendien telkens een gezellige sfeer.
  • De 700X heeft alle kenmerken van de 700LX, maar geen ledverlichting.
  • De 500X is nog een ander type zonneluifel om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? Doe gerust wat inspiratie op in onze brochure. Download ‘m nu!

Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Dat kan volledig zorgeloos met een zonnescherm van Wilms. Je bent namelijk beschermd tegen gevaarlijke uv-stralen. Om de zonneluifel in Sint-Maria-Lierde uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Bekijk onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken. Download de brochure!