Comfort op je terras met een zonnescherm in Sint-Martens-Voeren

Verrijk jouw buitenleven in Sint-Martens-Voeren met een zonneluifel. Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. En dat is precies wat de zonneluifels van Wilms je bieden. Download alvast de brochure voor een blik op ons aanbod!

Onze types zonneluifels

Bij Wilms vind je drie types zonneluifels terug in het aanbod. Ze getuigen van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX stapt af van de traditionele ronde vormen en kiest voor een scherp, recht ontwerp voor de kast en voorprofielen. Een ideaal design dat past bij zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl. Landelijk, rustiek, modern of strak. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Sint-Martens-Voeren.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • Voor wie z’n klein of middelgroot terras een upgrade wil geven, is er de 500X.
Denk je erover om een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? In onze brochure doe je de nodige inspiratie op.

Het voordeel van een zonnescherm in Sint-Martens-Voeren

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Sint-Martens-Voeren. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo breng jij zonder problemen een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Wil je al even wegdromen bij de beschikbare zonneluifels in Sint-Martens-Voeren? Download dan nu de brochure.

Image

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Sint-Martens-Voeren

Een zonneluifel voor je woning in Sint-Martens-Voeren uitkiezen, doe je niet zomaar. Welk type zonneluifel kies je? Zwart, of liever wit? Hoe bedien je het en wat met sfeerverlichting? Onze informatieve brochure is dé oplossing. Het geeft je een goed beeld van ons aanbod en biedt je een antwoord op enkele veelgestelde vragen. Droom weg bij alle mogelijkheden voor je terras. Download nu de brochure!

In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Dat doe je nu helemaal veilig met de Wilms zonneschermen. De luifel biedt namelijk bescherming tegen gevaarlijke uv-stralen. Om schaduw te creëren met je zonneluifel in Sint-Martens-Voeren heb je genoeg aan één druk op de knop. Jij kiest dus wanneer het scherm zichtbaar is. Bekijk onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken. Download de brochure!