Comfort op je terras met een zonnescherm in Sint-Martens-Voeren

Verrijk jouw buitenleven in Sint-Martens-Voeren met een zonneluifel. Want als de zon laat zich zien, en dan wil je natuurlijk optimaal van het buiten zijn genieten. Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. De zonneluifels van Wilms bieden je de perfecte oplossing. Download nu de brochure en verdiep je ter inspiratie alvast in ons aanbod!

Het voordeel van een zonnescherm in Sint-Martens-Voeren

Dankzij het zonnescherm in Sint-Martens-Voeren geniet je langer en meer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder snel, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij alle mogelijk zonneluifels voor je terras in Sint-Martens-Voeren.

Inspiratie voor je zonneluifel in Sint-Martens-Voeren

Een zonneluifel in Sint-Martens-Voeren kiezen, daar kruipt best wat denkwerk in. Wat is het beste model? Zwart, of liever wit? Hoe kan je de luifel bedienen? En wat met sfeerverlichting? De oplossing: onze brochure over zonneluifels. Je ontdekt er ons aanbod en vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw buitenleven. Download hier de brochure!

Image

Onze types zonneluifels

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. De ontwikkeling ervan ging gepaard met een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Voor de kast en voorprofielen van de 700LX kozen we voor een scherp, recht design in plaats van de traditionele ronde vormen. Een ideaal design dat past bij zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl. Landelijk, rustiek, modern of strak. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Sint-Martens-Voeren.
  • De 700X heeft net dezelfde kenmerken als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • De 500X is nog een ander type zonneluifel om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Denk je eraan om een zonneluifel te kopen, maar weet je niet welke de beste keuze is? In onze brochure doe je de nodige inspiratie op.

Ten volle genieten van je tuin en terras? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. Je hoeft je over gevaarlijke uv-stralen geen zorgen te maken. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Sint-Martens-Voeren uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Jij bepaalt wanneer het scherm zichtbaar is, wat het een elegante oplossing maakt. Verken ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download de brochure!