Een zonnescherm in Sint-Niklaas? Da’s puur genieten!

De ultieme upgrade voor je buitenleven? Een zonneluifel in Sint-Niklaas! Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. De zonneluifels van Wilms bieden je de ideale oplossing. Download de brochure en neem alvast een kijkje in ons aanbod.

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Sint-Niklaas

Het is geen gemakkelijke opgave om een zonneluifel voor je woning in Sint-Niklaas te kiezen. Welk model kies je? Zwart, of liever wit? Hoe bedien je de luifel en welke mogelijkheden zijn er voor sfeerverlichting? Onze informatieve brochure is dé oplossing. Je vindt er niet alleen een antwoord op al je vragen, maar je ontdekt er ook ons aanbod. Doe alvast inspiratie op voor je buitenleven en download nu de brochure.

De vele voordelen van een zonnescherm in Sint-Niklaas

Dankzij je zonnescherm in Sint-Niklaas geniet je meer en langer van je terras en tuin. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij alle mogelijk zonneluifels voor je terras in Sint-Niklaas.

Image

Kies uit drie types zonneluifels in Sint-Niklaas

Bij Wilms zijn er drie types zonneluifels beschikbaar. Ze zijn alle drie ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX ruilt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Sint-Niklaas.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • De 500X is nog een ander type zonneluifel om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Denk je eraan om een zonneluifel te kopen, maar weet je niet welke de beste keuze is? Blader door de brochure en doe wat inspiratie op.

Genieten van je tuin en terras bij een stralende zon? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. Over schadelijke uv-stralen hoef je je geen zorgen te maken. Om de zonneluifel in Sint-Niklaas uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Download de brochure en ontdek alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken!