Comfort op je terras met een zonnescherm in Sint-Stevens-Woluwe

Een zonneluifel in Sint-Stevens-Woluwe: dé perfecte oplossing voor je buitenleven. Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Al gebeurt dat bij voorkeur wel op een plek met voldoende schaduw. En dat is precies waarvoor de zonneluifels van Wilms de ideale keuze zijn. Download onze brochure en werp alvast een blik op het aanbod!

De vele voordelen van een zonnescherm in Sint-Stevens-Woluwe

Je geniet dankzij je zonnescherm in Sint-Stevens-Woluwe meer en langer van je tuin en terras. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder vlug.
Download nu de brochure over onze zonneluifels in Sint-Stevens-Woluwe en droom alvast even weg bij alle mogelijkheden.

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Sint-Stevens-Woluwe

De geschikte zonneluifel voor je woning in Sint-Stevens-Woluwe vinden, is geen makkelijke taak. Welk model is het meest geschikt? Wit, of liever zwart? Hoe zit het met de bediening en sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels is de oplossing. Het geeft je een goed beeld van ons aanbod en biedt je een antwoord op enkele veelgestelde vragen. Doe alvast inspiratie op voor je buitenleven en download nu de brochure.

Image

Onze types zonneluifels in Sint-Stevens-Woluwe

Bij Wilms vind je drie types zonneluifels terug in het aanbod. Het ontwerp van deze drie is strak en getuigt van echte spitstechnologie:
  • De 700LX heeft een scherp, recht ontwerp in plaats van een traditionele afgeronde vorm. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Sint-Stevens-Woluwe met de ingebouwde ledverlichting.
  • De 700X heeft dezelfde specificaties als de 700LX, maar heeft alleen geen ledverlichting.
  • Voor wie z’n klein of middelgroot terras een upgrade wil geven, is er de 500X.
Ben je van plan een zonneluifel te kopen, maar weet je nog niet welke het meest geschikt is? In onze brochure vind je de nodige inspiratie.

In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. De luifel beschermt namelijk tegen schadelijke uv-stralen. Je schuift de zonneluifel in Sint-Stevens-Woluwe met één druk op de knop uit, waardoor je vlug schaduw tevoorschijn tovert. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Download de brochure en ontdek alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken!