Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Stokrooie

Jouw buitenleven verrijken? Dat doe je met een zonneluifel in Stokrooie. Want natuurlijk wil je maximaal van het buiten zijn genieten wanneer de zon zich laat zien. Een veilig, schaduwrijk plekje is hiervoor de ideale keuze. De zonneluifels van Wilms bieden je de ideale oplossing. Ervaar ons assortiment zelf en ga langs bij een van onze dealers!

Onze types zonneluifels

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. Elk type is ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie en heeft een strak design:
  • De 700LX heeft een scherp, recht ontwerp in plaats van een klassieke afgeronde vorm. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. Bovendien creëert de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Stokrooie een gezellige sfeer, elke keer opnieuw.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • De 500X is nog een ander type zonneluifel om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Heb je geen idee welk type zonneluifel in Stokrooie past bij jouw woning? Niks om je zorgen over te maken! Je kan terecht bij een verdeler in je buurt voor al je vragen.

Je zonneluifel in Stokrooie uittesten bij een verdeler

Het is geen gemakkelijke taak om een zonneluifel voor je woning in Stokrooie te kiezen. Welk model? Wit of zwart? Hoe bedien je het? Met al je vragen ben je welkom in de toonzaal van één van de Wilms-verdelers. Je test er ter plekke onze zonneluifels uit, bekijkt mogelijke kleurafwerking én je rekent op het advies van experten. Boek voor de beste service vooraf een afspraak.
Image

De voordelen van een zonnescherm in Stokrooie

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Stokrooie. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder snel door het scherm.
Ga het comfort van een zonnescherm zelf beleven bij een Wilms-verdeler in de buurt!
Wil je maximaal genieten van de zon, je tuin en terras? Dat doe je volledig zorgeloos met de zonneschermen van Wilms. De luifel beschermt namelijk tegen gevaarlijke uv-stralen. Je hebt slechts één druk op de knop nodig om schaduw te creëren met je zonneluifel in Stokrooie. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Ontdek het comfort van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de showroom van één van onze verdelers.