Comfort op je terras met een zonnescherm in Tielt

Maak jouw buitenleven in Tielt compleet met een zonneluifel. Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Al doe je dat het liefst op een veilig, schaduwrijk plekje. De zonneluifels van Wilms bieden je de ideale oplossing. Bekijk ons assortiment met eigen ogen bij een van onze verdelers!

Kies uit drie types zonneluifels in Tielt

Wilms heeft drie types zonneluifels in het aanbod. Elk type is ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie en heeft een strak design:
  • De 700LX gooit de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen overboord en gaat voor een scherp, recht design. Een ideaal design dat past bij zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl. Landelijk, rustiek, modern of strak. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Tielt met de ingebouwde ledverlichting.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • De 500X is nog een ander type zonneluifel om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Geen idee welke zonneluifel in Tielt het beste bij jouw woning past? Niks om je zorgen over te maken! Onze lokale verdelers beantwoorden graag al je vragen hun showrooms.

De vele voordelen van een zonnescherm in Tielt

Je geniet dankzij je zonnescherm in Tielt meer en langer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt zonder problemen een namiddag door op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder vlug, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Ga naar een verdeler in je buurt om het comfort van een zonnescherm zelf te ontdekken!
Image

Je zonnescherm in Tielt uittesten? Bij onze verdelers!

Een zonneluifel voor je woning in Tielt uitkiezen, doe je niet zomaar. Voor welk model ga je? Zwart, of liever wit? Welke bedieningsmogelijkheden zijn er? In de showroom van een van onze verdelers vind je een antwoord op al je vragen. Ter plekke test je onze zonneluifels uit, bekijk je de mogelijke kleurafwerking en vraag je advies aan de experten. Voor de beste service maak je vooraf best een afspraak.
Ten volle genieten van je tuin en terras? Dat doe je nu helemaal veilig met de Wilms zonneschermen. Je hoeft je over schadelijke uv-stralen geen zorgen te maken. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Tielt uit en tover je schaduw tevoorschijn. Jij bepaalt wanneer het scherm zichtbaar is, wat het een elegante oplossing maakt. Kom langs in de showroom van één van onze verdelers en ontdek zelf het comfort van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken.