Beschermd tegen de zon met je zonnescherm in Tielt

Wanneer de zon zich laat zien, wil je natuurlijk buiten genieten in je tuin. Maar wanneer ze te hevig schijnt, heb je soms nood aan een schaduwrijk plekje. Wilms heeft hiervoor de geschikte oplossing met smaakvolle zonneluifels voor je huis in Tielt. Bekijk onze producten alvast online en laat ons assortiment je inspireren.

Op en top Belgische zonneschermen in Tielt

Al meer dan 45 jaar is Wilms een betrouwbaar familiebedrijf van rolluiken en zonwering van Belgische bodem. Je merkt vooral in het productieproces een sterke lokale verankering op. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de assemblage, de confectieafdeling, de extrusie en het transport. Hierdoor kunnen wij elke dag ons duurzaam steentje bijdragen. Om de topkwaliteit van jouw zonneluifel in Tielt te verzekeren, stellen onze schaduwmeesters alles in het werk.
zonneluifel 700lx modern

Het prijskaartje van je zonneluifel in Tielt

Een algemene prijs geven voor je zonnetent in Tielt behoort meestal niet tot de mogelijkheden. Afhankelijk van een heleboel factoren kan de prijs nogal verschillen. De meest voor de hand liggende zaken zijn het type zonnescherm en de afmetingen, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar op de kostprijs hebben ook de plaatsing of de accessoires invloed. Vraag een offerte aan bij een van de dealers bij jou in de buurt voor een precieze prijs.

Kies uit twee types zonneschermen

Een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design, dat is de nieuwe 700LX. Geen traditionele ronde vormen meer voor de kast en voorprofielen, maar een scherp en recht ontwerp. Het design past zowel bij renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien geniet je met de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Tielt telkens weer van een gezellige sfeer. Je kan daarnaast ook kiezen voor de Solitair. Het unieke element van deze zonneluifel is de doekschelp in de kast. Die ondersteunt het doek namelijk optimaal en werkt de doekrol mooi weg. Stap binnen bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.
zonnetent donker Solitair terras

De voordelen van een zonnescherm in Tielt

Je geniet dankzij je zonnescherm in Tielt meer en langer van je terras en tuin. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet.
  • Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met amper één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder snel door het scherm.
Bekijk online al onze producten en doe alvast inspiratie op.
Met de zonneluifels van Wilms kan je veilig én langer van je tuin genieten, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Tielt uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag beschermt het je tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Ontdek zelf de voordelen van onze knikarmschermen. We ontvangen je met open armen bij de Wilms dealers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}