Een zonnescherm in Ukkel? Veilig genieten van de zon

Wanneer de zon eindelijk straalt, wil je natuurlijk optimaal genieten in je tuin. Maar schijnt ze te sterk, dan heb je al eens behoefte aan wat schaduw. Wilms heeft hiervoor de geschikte oplossing met elegante zonneluifels voor je huis in Ukkel. Doe alvast wat inspiratie op en bekijk onze producten online.

Onze twee types zonneluifels

Een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design, dat is de nieuwe 700LX. Het scherm stapt af van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen, en gaat voor een eigentijds recht ontwerp. Of je nu een renovatie- of een nieuwbouwwoning hebt, het design geeft je woning ongetwijfeld karakter. Met de ingebouwde ledverlichting maak je het bovendien telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Ukkel. De tweede keuzemogelijkheid is de Solitair. De doekschelp in de kast is het unieke element van deze zonneluifel. Die voorziet het doek namelijk van een optimale ondersteuning en zorgt ervoor dat de doekrol mooi zit opgeborgen. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit en ga langs bij een Wilms dealer.
zonneluifel 700lx zwembad

De vele voordelen van een zonnescherm in Ukkel

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Ukkel. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is.
  • Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met amper één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Doe online alvast inspiratie op en bekijk onze producten.

De kostprijs van je zonnescherm in Ukkel

Een algemene prijs geven voor je zonnetent in Ukkel behoort meestal niet tot de mogelijkheden. Afhankelijk van een heleboel factoren varieert de prijs. De meest voor de hand liggende dingen zijn het type zonnescherm en de afmetingen, het materiaal van de doek of de afwerking van de kast. Maar voor de kostprijs spelen ook de plaatsing of de accessoires een rol. Voor een precieze prijs vraag je een offerte aan bij de lokale Wilms verdelers.
zonnescherm beige Solitair terras

Zonneluifels in Ukkel van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een authentiek familiebedrijf van zonwering en rolluiken van Belgische bodem. Vooral in het productieproces merk je een sterke lokale verankering. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de extrusie, de assemblage, de confectieafdeling en het transport. Hierdoor dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Je kan vertrouwen op de beste kwaliteit voor je zonneluifel in Ukkel dankzij het werk van onze schaduwmeesters.
Met dank aan de zonneluifels van Wilms geniet je langer van je tuin, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Ukkel uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het biedt overdag bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat de voordelen van onze knikarm zonneschermen je verrassen. We ontvangen je met open armen bij de Wilms dealers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}