Beschermd tegen de zon met je zonnescherm in het Vaartland

Wanneer de zon zich laat zien wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Maar schijnt ze te hevig, dan heb je soms behoefte aan een schaduwrijk plekje. Met een elegant zonnescherm voor je huis in het Vaartland kan Wilms je daarbij helpen. Bekijk onze producten alvast online en laat ons assortiment je inspireren.

Een zonneluifel in het Vaartland van Belgische makelij

Wilms is een betrouwbaar, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering, en dat al meer dan 45 jaar. Je merkt vooral in het productieproces een sterke lokale verankering op. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de assemblage, de extrusie en het transport. Elke dag dragen we hierdoor ons duurzaam steentje bij. Om de topkwaliteit van jouw zonneluifel in het Vaartland te verzekeren, stellen onze schaduwmeesters alles in het werk.
zonneluifel 700lx zwembad

De voordelen van een zonnescherm in het Vaartland

Je geniet met dank aan je zonnescherm in het Vaartland meer en langer van je terras en tuin. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is geheel jouw keuze.
  • Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Je voelt de kou minder snel door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Doe online alvast inspiratie op en bekijk onze producten.

De prijs van je zonneluifel in het Vaartland

Het is niet steeds mogelijk om een algemene prijs te formuleren voor je zonnetent in het Vaartland. Afhankelijk van een heleboel factoren varieert de prijs. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar ook de plaatsing of de accessoires hebben invloed op de kostprijs. Voor een precieze prijs vraag je een offerte bij de verdelers bij jou in de buurt.
zonnescherm beige Solitair terras

Onze twee types zonneschermen

Een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design, dat is de nieuwe 700LX. Het scherm ruilt de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Het design past bij elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak, zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen. De ingebouwde ledverlichting zorgt bovendien telkens weer voor een gezellige sfeer onder je zonnescherm in het Vaartland. De Solitair is het tweede type. De doekschelp in de kast maakt dit type uniek. Die staat in voor de mooie wegwerking van de doekrol en voor de optimale ondersteuning van het doek zelf. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit en ga langs bij een Wilms dealer.
Genieten van je tuin kan veilig én langer door de zonneluifels van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in het Vaartland uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag beschermt het je tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat de voordelen van onze knikarm zonneschermen je verrassen. Je bent hartelijk welkom bij de Wilms verdelers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers