Geniet van de zon met je Wilms zonnescherm in Veldegem

Wanneer de zon zich laat zien wil je er buiten natuurlijk optimaal van genieten. Maar wanneer ze te hevig schijnt, heb je al eens behoefte aan wat schaduw. Wilms heeft hiervoor de geschikte oplossing met elegante zonneluifels voor je huis in Veldegem. Laat je alvast inspireren door het assortiment en bekijk online onze producten.

Op en top Belgische zonneluifels in Veldegem

Al meer dan 45 jaar is Wilms een betrouwbaar, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering. Je merkt vooral in het productieproces een sterke lokale verankering op. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de extrusie, de assemblage en het transport. Zo dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Dankzij het werk van onze schaduwmeesters vertrouw jij op een zonneluifel in Veldegem van topkwaliteit.
zonneluifel 700lx modern

Onze twee types zonneschermen

De 700LX is de nieuwste trots van Wilms: een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design. Het scherm stapt af van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen, en gaat voor een eigentijds recht ontwerp. Het design past bij elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak, zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen. Met de ingebouwde ledverlichting geniet je bovendien telkens weer van een gezellige sfeer onder je zonnescherm in Veldegem. Als tweede kan je ook kiezen voor de Solitair. Het unieke element van deze zonneluifel is de doekschelp in de kast. Die voorziet het doek namelijk van een optimale ondersteuning en zorgt ervoor dat de doekrol mooi zit weggewerkt. Ga langs bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.

De prijs van je zonneluifel in Veldegem

Het is niet steeds mogelijk om een algemene prijs te formuleren voor je zonnetent in Veldegem. Afhankelijk van een heleboel factoren kan de prijs nogal verschillen. De meest voor de hand liggende dingen zijn het type en de afmetingen van het zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar ook de plaatsing en de accessoires spelen een rol voor de kostprijs. Een precieze prijs kan je aanvragen bij de dichtstbijzijnde dealers.
zonneluifel wit Solitair terras

De voordelen van een zonnescherm in Veldegem

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Veldegem. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je geheel zelf.
  • Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder snel door het scherm.
Bekijk online al onze producten en doe alvast inspiratie op.
Met dank aan de zonneschermen van Wilms geniet je langer van je tuin, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Veldegem uit en tover je schaduw tevoorschijn. Je bent overdag beschermd tegen de zon en ’s avond blijf je lekker lang zitten op je terras. Kom zelf de voordelen van onze knikarm zonneschermen ontdekken. We ontvangen je met open armen bij de Wilms dealers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}