Genieten van comfort met een zonneluifel in Veulen

Jouw buitenleven verrijken? Dat doe je met een zonneluifel in Veulen. Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. En daar zijn de zonneluifels van Wilms perfect voor. Werp alvast een blik op ons aanbod en download de brochure!

Onze types zonneluifels in Veulen

Je vindt drie types zonneluifels in het aanbod van Wilms. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • De 700LX heeft een scherp, recht ontwerp in plaats van een traditionele afgeronde vorm. Een ideaal design dat past bij zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl. Landelijk, rustiek, modern of strak. Bovendien creëert de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Veulen een gezellige sfeer, elke keer opnieuw.
  • De 700X heeft net dezelfde kenmerken als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Voor wie z’n klein of middelgroot terras een upgrade wil geven, is er de 500X.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? In onze brochure vind je de nodige inspiratie.

De voordelen van een zonnescherm in Veulen

Je geniet dankzij je zonnescherm in Veulen meer en langer van je terras en tuin. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is en wanneer niet. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je creëert vlug en gemakkelijk schaduw op een zonnige dag. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Je voelt de kou minder snel door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Droom weg bij de beschikbare zonneluifels voor jouw terras in Veulen. Download nu de brochure!

Image

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Veulen

Een zonneluifel in Veulen kiezen voor je woning, daar denk je goed over na. Wat is het beste model? Wit, of liever zwart? Hoe kan je de luifel bedienen? En wat met sfeerverlichting? Alle nodige informatie vind je in onze brochures. Je krijgt er een antwoord op je vragen en ontdekt er ons productaanbod. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

Ten volle genieten van je tuin en terras? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. Geen zorgen over gevaarlijke uv-stralen. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Veulen uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Bekijk ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken, download de brochure!