Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in de Voerstreek

Natuurlijk wil je optimaal genieten in je tuin wanneer de zon zich laat zien. Maar wanneer ze te hard schijnt, heb je al eens behoefte aan wat schaduw. Daar kan Wilms je bij helpen, met een elegant zonnescherm voor je huis in de Voerstreek. Bekijk onze producten alvast online en laat je inspireren door ons assortiment.

De voordelen van een zonnescherm in de Voerstreek

Je geniet dankzij je zonnescherm in de Voerstreek meer en langer van je terras en tuin. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf.
  • Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met amper één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Wanneer de zon hevig schijnt, creëer je snel en gemakkelijk schaduw. Zo breng jij probleemloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt door het scherm de kou minder snel, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Maak op onze website kennis met onze producten.
zonneluifel 700lx modern

Kies uit twee types zonneluifels

Een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design, dat is de nieuwe 700LX. Het scherm ruilt de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Het design past bij elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak, zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen. De ingebouwde ledverlichting zorgt bovendien telkens weer voor een gezellige sfeer onder je zonnescherm in de Voerstreek. Je kan daarnaast ook kiezen voor de Solitair. Wat deze zonneluifel zo bijzonder maakt, is de doekschelp in de kast. Die zorgt namelijk voor een mooie wegwerking van de doekrol en voor een optimale ondersteuning van de doek zelf. Stap binnen bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.

Zonneluifels in de Voerstreek van Belgische makelij

Wilms is een authentiek, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering, en dat al meer dan 45 jaar. Je merkt een sterke lokale verankering in ons bedrijf, en dan vooral in het productieproces. Dat voeren we namelijk uit in eigen beheer, zoals het transport, de confectieafdeling, de extrusie en de assemblage. Hierdoor dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Je vertrouwt op een zonneluifel in de Voerstreek van topkwaliteit dankzij het werk van onze schaduwmeesters.
zonneluifel wit Solitair terras

Het prijskaartje van je zonneluifel in de Voerstreek

Het is niet altijd mogelijk om een algemene prijs te geven voor je zonnetent in de Voerstreek. De prijs varieert namelijk door een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende dingen zijn het type en de afmetingen van het zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar voor de kostprijs spelen ook de accessoires of de plaatsing een rol. Voor een precieze prijs vraag je een offerte bij de dealers bij jou in de buurt.
Met dank aan de zonneluifels van Wilms geniet je langer van je tuin, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in de Voerstreek uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag biedt het bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat je verrassen door de voordelen van onze knikarm zonneschermen. Je bent hartelijk welkom bij de Wilms verdelers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers