Beschermd tegen de zon met je zonnescherm in Voorde

Natuurlijk wil je optimaal genieten in je tuin wanneer de zon zich laat zien. Maar schijnt ze te sterk, dan heb je al eens behoefte aan een schaduwrijk plekje. Wilms heeft hiervoor de geschikte oplossing met elegante zonneluifels voor je huis in Voorde. Bekijk onze producten online en doe alvast wat inspiratie op.

De prijs van je zonneluifel in Voorde

Een algemene prijs geven behoort meestal niet tot de mogelijkheden voor je zonnetent in Voorde. De prijs hangt namelijk af van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn het type zonnescherm, het materiaal van de doek, de afmetingen en de afwerking van de kast. Maar voor de kostprijs spelen ook de accessoires of de plaatsing een rol. Voor een precieze prijs vraag je een offerte bij de dealers bij jou in de buurt.
zonneluifel 700lx wit

Een zonneluifel in Voorde van Belgische makelij

Als betrouwbaar familiebedrijf van rolluiken en zonwering heeft Wilms al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Je merkt een sterke lokale verankering in ons bedrijf, en dan vooral in het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de assemblage, de confectieafdeling, de extrusie en het transport. Hierdoor kunnen wij elke dag ons duurzaam steentje bijdragen. Je vertrouwt op een zonneluifel in Voorde van topkwaliteit dankzij het werk van onze schaduwmeesters.

Onze twee types zonneschermen

De 700LX is de nieuwste trots van Wilms en combineert een sterk staaltje spitstechnologie met een strak design. Geen traditionele ronde vormen meer voor de kast en voorprofielen, maar een scherp en recht ontwerp. Het design aansluit bij elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak, zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen. Met de ingebouwde ledverlichting geniet je bovendien telkens weer van een gezellige sfeer onder je zonnescherm in Voorde. Daarnaast kan je ook kiezen voor de Solitair. Wat deze zonneluifel zo bijzonder maakt, is de doekschelp in de kast. Die ondersteunt het doek namelijk optimaal en werkt de doekrol mooi weg. Vraag raad aan een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.
zonnescherm beige Solitair terras

De voordelen van een zonnescherm in Voorde

Je geniet dankzij je zonnescherm in Voorde meer en langer van je terras en tuin. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is.
  • Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met amper één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Het scherm laat kou minder snel door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Maak alvast online kennis met onze producten.
Door de zonneschermen van Wilms kan je veilig én langer genieten, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Voorde uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag biedt het bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Kom de voordelen van onze knikarmschermen zelf ontdekken. Je bent hartelijk welkom bij de lokale Wilms dealers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}